Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Северинівці Жмеринського району відкрилась поліцейська станція
Опубліковано 03 лютого 2022 року о 14:00

Це 42 поліцейська станція на Вінниччині, яка розпочала свою роботу в межах  реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Також   26 поліцейських офіцерів, які працюють у 18 територіальних  громадах отримали ключі від нових службових автомобілів  Renault Duster, придбаних Національною поліцією України.

На відкритті станції  були присутні  начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов, представники депутатського корпусу, очільники територіальних громад та місцеві мешканці. 


Поліцейська станція   обслуговуватиме  19 сіл,  де  проживає вісім тисяч  людей. Приміщення станції обладнане всім необхідним для роботи  поліцейських офіцерів громади та їх відпочинку. Це результат спільних зусиль поліції, влади та громади.
Северинівська територіальна громада  сприяє поліції у  реалізації                   безпекових програм.  За підтримки  органів обласного та місцевого самоврядування із залученням спонсорських коштів  придбано 24 сучасних камери відеоспостереження з новими технологіями, які  інтегровані до системи відеонагляду підрозділів Головного управління Нацполіції області. 


З відкриттям станції покращиться якість надання поліцейських послуг мешканцям  Северинівської територіальної громади. Тут працюватимуть два поліцейських офіцери громади. Старший лейтенант поліції  Василь Ворнік після успішного навчання вже приступив до роботи.


Наразі в територіальних громадах Жмеринського району функціонують  шість  поліцейських станцій та успішно працює дев’ять  поліцейських офіцерів громад, які користуються авторитетом в громаді та дбають про безпеку її мешканців. 
На початку  заходу  заступник начальника  ГУНП Ігор Волокітенко  презентував присутнім, як на теренах області впроваджується проєкт «Поліцейський офіцер громади». Наразі в громадах Вінниччини  функціонують 42 поліцейських станції та працюють 93 поліцейських офіцерів.

Звертаючись до присутніх, Іван Іщенко зазначив, що завдяки спільним зусиллям виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, Національної поліції проєкт «Поліцейський офіцер громади» швидко та успішно впроваджується на Вінниччині. Адже всі зацікавлені, щоб люди жили в безпеці та  на території регіону панував правопорядок. 
-    Безпековий проєкт «Поліцейський офіцер громади є допомогою  населенню, яке проживає в громадах. Спільно з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування ми створюємо комфортні умови  для людей, покращуємо якість поліцейського сервісу. Я дуже вдячний голові громади за встановлення нових відеокамер, тому що це є новітні технології, це прогрес. Ми рухаємось вперед.  


Керівник поліції Вінниччини подякував голові територіальної громади за підтримку та запевнив, що подальша співпраця в рамках безпекового проєкту та постійна взаємодія з місцевим населенням сприятимуть підтриманню правопорядку на території громади. 
- Радий, що Вінниччина є однією серед лідерів з активного впровадження  в області проєкту «Поліцейський офіцер громади». Лозунг «Я тут» свідчить про те, що поліцейський, який буде працювати в громаді, з цієї місцевості, знає жителів та постійно  знаходитиметься тут. Тому до нього можна  звертатися як  до помічника громади, - зазначив голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов.   


Під час урочистостей поліцейський офіцер Северинівської  ТГ  та його колеги, які обслуговують інші територіальні громади на Вінниччині, отримали ключі від 26 нових службових автомобілів Renault Duster, придбаних  Національною поліцією України. 

Учасники заходу оглянули приміщення Северинівської поліцейської станції, оснащення службового автомобіля, укомплектованого цифровою технікою, засобами зв’язку, всім необхідним для надання домедичної та іншої допомоги людям. Ефективне впровадження безпекового проєкту на Вінниччині - результат спільних зусиль  поліції, місцевої влади   та громади.

Відділ комунікації поліції
Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux