Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Вінниччині розпочали роботу одразу дві поліцейські станції, які обслуговуватимуть 29 населених пунктів
Опубліковано 31 серпня 2022 року о 16:00

Сьогодні, 31 серпня, нові поліцейські станції розпочали свою роботу у двох населених пунктах Вінницького району: у селі Якушинці Якушинецької територіальної громади та у Селищі Літинської територіальної громади. В рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Вінниччині вже працює 55 поліцейських станцій. 

Відтепер, допомагати і захищати громадян тут будуть четверо досвідчених капітанів, які не перший рік служить в лавах Національної поліції України. Поліцейські офіцери громади Євгеній Сьотка, Сергій Кривий, Олег Близнюк та Сергій Батрак. Поліцейські ще у 2021 році отримали свідоцтва про закінчення курсів спеціалізації.

У відкритті станцій взяли участь начальник поліції області Іван Іщенко, голова Вінницької військової адміністрації Сергій Борзов, голови громад, керівництво місцевої поліції, представники органів місцевого самоврядування та громади.

За плідну співпрацю з органами та підрозділами Національної поліції Вінниччини в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» Іван Іщенко вручив подяки голові Літинської територіальної громади Анатолію Бичку, голові Якушинецької територіальної громади Василю Романюку, директорові фермерського господарства «Щербич» Івану Щербичу та директорці заміського комплексу «BUTTERFLY» Жанні Орочинській.

Дві станції обслуговуватимуть 29 населених пунктів району, в яких мешкає понад 24 тисячі жителів.

«Наявність поліцейської станції у громаді – це зручність: як для місцевих жителів, так і правоохоронців, які постійно на території та добре знають реальний стан справ у населених пунктах» - відзначив очільник поліції Вінниччини Іван Іщенко.

Трьом поліцейським офіцерам громад службові автомобілі Renault Duster, придбали Міністерство внутрішніх справ та Національна поліція України, а для офіцера поліцейської станції у с. Якушинці службовий автомобіль придбано за кошти Якушинецької територіальної громади.

Іван Іщенко зазначив: «Під час воєнного стану 11 поліцейських станцій розпочали свою роботу на Вінниччині. На сьогодні вже працюватиме 55 станцій на яких є все необхідне для прийому громадян навіть із дітками, для опрацювання інформації та підтримання зв’язку з підрозділом поліції».

Поліцейські станції знаходяться за адресами: с. Якушинці, вул. Набережна 18 та с. Селище, вул. Центральна, 62.

Продовжуємо служити і захищати заради перемоги!

Відділ комунікації поліції
 Вінницької област


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux