Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За минулу добу у ДТП травмовано двоє неповнолітніх: поліцейські встановлюють обставини аварій
Опубліковано 06 липня 2023 року о 17:32

Дорожньо-транспортні пригоди стались 5 липня у м. Вінниця та Вінницькому районіВнаслідок аварій травмувались двоє малолітніх. Слідчі розпочали досудові розслідування.



За попередньою інформацією, близько 13:10 в селі Сокиринці Лука-Мелешківської територіальної громади, водій автомобіля Fiat Doblo допустив наїзд на 9-річну дівчинку, яка переходила дорогу у невстановленому місці. Після скоєного водій не зупинився, а зник з місця події.


В результаті автопригоди малолітня дівчинка госпіталізована до реанімаційного відділення дитячої лікарні.


В ході розслідування встановлено, що злочин скоїв 34-річний житель даної громади. Чоловік освідуваний, він тверезий. Автівку поміщено на арешт майданчик.



Остаточні причини ДТП будуть встановлені після проведення ряду експертиз.


Наразі, за вказаним фактом слідчими розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження ) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці). Водієві загрожує до двох років позбавлення волі.


Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась близько 20.30 у обласному центрі за участі автомобіля BMW Х3 та 8-річного хлопчика, який раптово, в дворі будинку, вибіг на проїзну частину дороги.



Внаслідок аварії хлопчик госпіталізований до лікарні.


50-річна водійка освідувана, вона твереза. Автомобіль поміщено на арешт майданчик.


За вказаним фактом слідчими розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 ((Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.


У зв’язку із цим, ще раз звертаємось до дорослих з проханням нагадати своїм дітям правила поведінки на дорозі, це допоможе уникнути нещасних випадків та травмувань.


Також звертаємо увагу водіїв на збільшення кількості дітей на вулицях. Особливо обачними будьте під час руху у спальних районах, поблизу шкіл, дошкільних навчальних закладів, дитячих майданчиків та інших місць перебування неповнолітніх. Під час наближення до пішохідних переходів знижуйте швидкість аби не втратити можливість швидко зорієнтуватися у разі зміни обстановки.


Бережіть себе та інших учасників дорожнього руху.



Відділ комунікації поліції

Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux