Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За мужність, витримку та рішучість поліцейський-вибухотехнік Вінниччини Ігор Підлісний нагороджений відзнакою МВС «Вогнепальна зброя».
Опубліковано 27 грудня 2022 року о 13:23

Підполковник поліції Ігор Підлісний розміновує деокуповані територіі від вибухонебезпечних предметів з перших днів її звільнення від російських окупантів. Наказом Міністра внутрішніх справ старший інспектор з особливих доручень відділу вибухотехнічної служби у Вінницькій області Ігор Підлісний заохочений відзнакою Міністерства внутрішніх справ України «Вогнепальна зброя».

Ігор Володимирович за фахом військовий–інженер та має значний практичний досвід роботи з вибуховими пристроями. З саперською справою він знайомий ще з періоду навчання у військово-інженерному вузі. Уже 25 років служить народові України, 10 з яких – у відділі вибухотехнічної служби. 

Поліцейський разом із колегами з числа перших поїхав на розмінування деокупованих міст Київської області та повертав безпеку і мирне життя жителям Бучі, Гостомеля, Бородянки, Макарова, Ірпеня. Вибухотехнік знешкоджував залишені ворогом небезпечні предмети й на території Чорнобиля та в Харківській області. 

Для Ігоря Підлісного його робота нелегка та все ж улюблена. Своїми знаннями та навичками у розмінуванні та знешкодженні вибухових пристроїв підполковник поліції ділиться зі своїми колегами. Адже для нього це справа життя.

 

- Ми маємо довіряти своєму напарнику своє життя, а також брати відповідальність за життя інших людей, - каже підполковник поліції.

Для вибухотехніка кожен його виїзд є виконанням бойового завдання. Тому потрібно пам’ятати про уважність та обачність. Адже, попри досвід та практику, небезпека чатує на кожному кроці при поводженні із вибуховими матеріалами.

Вже понад 10 місяців наші захисники звільняють Україну від російських загарбників, які «всіюють» територію мінами, снарядами та іншими боєприпасами, на знешкодження яких потрібен час та професійна робота вибухотехніків. 

Тому поліцейський Ігор Підлісний разом із побратимами продовжує щоденно служити і захищати Україну заради перемоги і бепеки для життя мирних людей!

Відділ комунікації поліції

Вінницької області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux