Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
З початку року поліцейські Вінниччини відреагували на 96 тис. 595 заяв та повідомлень громадян
Опубліковано 13 липня 2018 року о 16:03

Сьогодні в Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області відбулась розширена нарада за підсумками оперативно-службової діяльності підрозділів ГУНП впродовж 6 місяців 2018 року.
У колегії взяли участь керівники структурних підрозділів ГУНП, відділів та відділень поліції, територіальних підрозділів Національної поліції України.


Начальник ГУНП генерал-поліції третього рангу Юрій Педос акцентував увагу підлеглих на уважному і чуйному ставленні до громадян, належному реагуванню на кожне повідомлення та звернення за допомогою.
В ході колегії були заслухані результати роботи за основними напрямками діяльності – кримінальної поліції, розшуку, превенції. З відповідними доповідями виступили заступники начальника ГУНП Олександр Цимбалюк, Віталій Ярмолюк, Руслан Мороз.


З початку року поліцейські відреагували на 96 тис. 595 заяв та повідомлень, з яких 13867 із ознаками кримінальних правопорушень.
Слідчими підрозділами розпочато 13134 кримінальних проваджень.
Закінчено досудове розслідування за 3832 кримінальними правопорушеннями, у тому числі 889 за злочинами, вчиненими в минулих роках.
В цьому році на Вінниччині вчинено 26 умисних вбивств. За усіма фактами поліцейськими встановлені підозрювані особи. Розкрито 17 із 18 вчинених умисних тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілих.

На Вінниччині зафіксовано зменшення кількості вчинених розбійних нападів, шахрайств, незаконних заволодінь транспортними засобами, крадіжок.
Поліцейськими викрито 128 фактів незаконного обігу зброї.
У злочинців з незаконного обігу вилучено понад 11 300 набоїв, 4 гвинтівки, 3 карабіни, 8 обрізів мисливських рушниць, 16 пістолетів, 3 револьвери, 50 гранат, 6 РПГ, 167 одиниць інших боєприпасів, майже 4 кг вибухової речовини та 76 одиниць холодної зброї.
У сфері незаконного обігу наркотиків зареєстровано 565 кримінальних правопорушень, в тому числі, 127 фактів збуту, припинено діяльність 20 наркопритонів.
З початку року розшукано 113 без вісти зниклих осіб.
Підрозділами превентивного блоку поліції забезпечується правопорядок на вулицях населених пунктів області. В цьому році на Вінниччині відбулося 4707 масових заходів за участі 1 млн. 253 тис. громадян, під час яких не було допущено порушень публічної безпеки.
В ході колегії виступили директор Вінницького НДЕКЦ Микола Лайтер та начальник Управління поліції охорони Вінницької області Сергій Голодюк щодо організаційних питань в розрізі співпраці з підрозділами поліції ГУНП . Зокрема,  фахівці НДЕКЦ спільно з інспекторами-криміналістами проводять огляд місця події з метою фіксації та транспортування об’єктів дослідження. Наряди поліції охорони  залучаються  для допомоги поліцейським у розкритті «по гарячих слідах» тяжких та особливо тяжких правопорушень.


На завершення колегії керівник поліції Вінниччини наголосив підлеглим на неухильному дотриманні законності та дисципліни та персональній відповідальності за такі порушення керівників.

Відділ комунікації поліції
Вінницької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux