Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Випускний у 45 юнаків та дівчат, які пройшли навчання в межах проєкту «Кадетський корпус поліції» у Вінниці
Опубліковано 26 липня 2022 року о 15:00

Молодіжний проєкт, головна мета якого підготовка випускників шкіл до вступу в заклади вищої освіти системи МВС, який вдруге стартував на базі ГУНП у Вінницькій області завершився. Сьогодні, 26 липня, випускники шкіл Вінниці отримали рекомендаційні листи, які підтверджують успішне проходження навчальної програми, а також спеціальні жетони.

Привітали з цією подією кадетів начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, заступник начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Ігор Волокітенко та голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

Кадети подолали нелегкий шлях. Участь у проєкті «Кадетський корпус поліції» взяли 14 хлопців та 31 дівчина, які обрали собі майбутню професію поліцейського. Навчання тривало шість місяців. За цей час отримали теоретичні знання та фізичну підготовку необхідні для вступу у вищі заклади системи МВС на базі тренінгового центру поліції Вінниччини, де є новітнє оснащення та сучасні спортивні зали.

Цього року співпрацювали не лише з Одеським державним університетом внутрішніх справ, меморандуми були підписані ще з двома закладами системи МВС: Національною академією внутрішніх справ та Львівським державним університетом внутрішніх справ.

- Ви - випускники проєкту, який минулого року дав гарні результати. З вами займалися найкращі тренери та інструктори за сучасними методиками, що використовуються у вищих навчальних закладах системи МВС. Обравши професію поліцейського, ви тепер чітко усвідомлюєте, з чим матимете справу протягом життя. Легкого вам вступу та навчання, і чекаємо вас в лавах поліції, - зазначив очільник обласного главку Іван Іщенко.

Також Іван Іщенко подякував за фінансову підтримку соціального проєкту органам державної влади та місцевого самоврядування. За виділені кошти з обласного та місцевого бюджетів для кадетів придбали форму та все необхідне для навчання.

Голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов побажав майбутнім поліцейським не боятися труднощів, бути чесними та любити свою роботу, що є запорукою успіху в професії.

Тих, хто під час навчання за програмою кадетський корпус поліції відзначився своєю ініціативністю, старанністю та наполегливістю, начальник Головного управління Іван Іщенко нагородив почесним знаком «Кадетський корпус поліції».

В завершення церемонії 45 кадетів отримали рекомендаційні листи про навчання, вишкіл та професійну підготовку, які підтверджують успішне проходження навчальної програми, а також спеціальні жетони, передбачені цією програмою.

Відділ комунікації поліції

Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux