Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Вінницький спецпризначенець Ігор Бондарчук – спортсмен, музикант, захисник України
Опубліковано 21 вересня 2022 року о 10:00

Народився Ігор у селі Нова Ободівка Гайсинського району Вінницької області. По закінченню школи вступив до Вінницького училища культури та мистецтв Миколи Леонтовича на спеціальність музичне мистецтво.
Наприкінці 2008 року був призваний на службу у Збройні сили України.

Хлопцю так сподобалось військове життя, що він вирішив не продовжувати кар’єру музиканта. Ігор вступив до Національної академії внутрішніх справ.
Саме тоді розпочалась нова сторінка його життя.


Працювати у КОРДі Головного управління Національної поліції у Вінницькій області поліцейський почав у 2018 році.


Потрапити в елітний підрозділ було непросто, але він впорався. Рішучий, вмотивований, активний та стресостійкий. Його неможливо було не помітити.
«Ми знайомі з Ігорем ще з 2007 року, - згадує його колега КОРДівець Роман. - Саме він надихнув мене спробувати пройти «курс виживання» та різного роду навчання, щоб стати одним зі спецпризначенців. І ми впорались. Але нас з Ігорем пов’язує не лише робота. Коли у мене народилася донька, я з радістю попросив його стати її хрещеним батьком».


У 2020 році поліцейський нагороджений грамотою за врятоване людське життя. Перебуваючи поза службою, Ігор мимоволі став свідком, як чоловік впав у будівельну яму. З’ясувалось, що у незнайомця стався серцевий напад. Не роздумуючи, поліцейський кинувся йому на допомогу. Він дістав чоловіка, надав йому домедичну допомогу та викликав швидку.


Ігор Бондарчук активно займався різними видами спорту, брав участь у чемпіонатах з самбо та рукопашного бою, був майстром спорту з жиму.


Зі своєю коханою Каріною чоловік познайомився через соціальні мережі. Він реагував на будь-який її новий допис, аби вона його помітила. І вона помітила й написала. З їх першої зустрічі вони більше не розлучались. Згодом одружились й у них народилася донька Міланка.

«Він був найкращим батьком, моя любов, підтримка та опора, - розповідає дружина. З ним я була впевнена у кожному дні, я була щаслива. Ми все робили разом, ми одне ціле. У нас були спільні мрії й плани».

Як і у кожній родині в сім’ї Бондарчуків були свої традиції, але з народженням доньки їх стало на одну більше. Щороку на день народження тата маленька Міланка допомагала йому задувати свічки на торті.
Друзі теплими словами згадують Ігоря та з сумом діляться спогадами. Для них він був крутим спортсменом, музикантом, справжнім другом, з яким завжди було весело та цікаво.


22 травня життя КОРДівця забрала російська ракета. З початком широкомасштабного вторгнення росії він мужньо боронив українську землю від загарбників. Він Герой. Незламний та непереможний.
За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, рішучість і відвагу, професіоналізм, бездоганне служіння українському народові Ігор Бондарчук нагороджений відзнакою «За участь в АТО», медаллю «10 років сумлінної служби», в березні 2022 за високий професіоналізм та відданість службі йому достроково присвоєно звання «старший лейтенант поліції».
Вічна пам'ять Герою!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux