Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Вінниччина: у м. Бершадь презентовано роботу сучасного фронт-офісу поліції та інформаційної підсистеми Custody Records
Опубліковано 10 березня 2023 року о 13:40

10 березня у Відділі поліції № 1 Гайсинського райуправління поліції відкрито сучасний фронт-офіс, основна ідея якого полягає у якісній комунікації з громадянами та сприяння в отриманні ними необхідних послуг у зручних умовах. Відвідувачі, які звертатимуться до відділу поліції, зможуть скористатися оновленим поліцейським сервісом.



Сьогодні, заступник керівника поліції області Олег Кашперук, керівництво Гайсинського районного управління поліції й поліції міста Бершадь, спільно з представниками місцевої влади перевірили готовність поліцейських до роботи в оновленому фронт-офісі та з автоматизованою системою фіксації дій Custody Records.



«Навіть в умовах війни ми продовжуємо реалізовувати надзвичайно важливий для поліції проєкт. Адже захист прав людини для нас є беззаперечною цінністю. Ця система, не лише дає можливість моніторити ситуацію із затриманими, вона кардинально змінює умови для роботи із громадянами та безпосередньо поліцейських, - сказав Олег Кашперук. - Громадяни можуть швидко та якісно отримати необхідну інформаційну допомогу завдяки технічному оснащенню фронт-офісу. Впровадження таких проєктів, підтверджує головний принцип роботи «Поліція для людей»».



Знайомство з новаціями відбувалось на прикладі стандартної ситуації затримання та доставлення уявного правопорушника до відділу поліції. 



Алгоритм дій на кожному з етапів детально пояснював та відповідав на запитання учасників презентації старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотримання прав людини у поліцейській діяльності Управління дотримання прав людини Національної поліції України Петро Ткачук.



Таким чином присутні оглянули приміщення для інтерв’ю із затриманим, його спілкування із захисником, проведення слідчих дій, а також окреме приміщення для перебування затриманих упродовж 24 годин. Усі вони обладнані системами відеонагляду з певними вимогами щодо роботи.



На завершення заступник начальника ГУНП Олег Кашперук подякував за підтримку у реалізації проєкту «Custody Records» усім, хто долучився до цієї ініціативи. Керівнику підрозділу побажав успіхів у подальшій роботі, яка сприятиме доступності та відкритості в отриманні громадянами якісних поліцейських послуг.



Відділ комунікації поліції 

Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux