Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Вінниччина: у 14 поліцейських підрозділах працюють сучасні фронт-офіси та інформаційна підсистема «Custody Records»
Опубліковано 11 жовтня 2023 року о 14:40

11 жовтня у відділі поліції № 2 та відділенні поліції № 2 Вінницького районного управління поліції презентували роботу фронт-офісу, основна ідея якого полягає у якісній комунікації з громадянами, та підсистему електронної фіксації всіх дій із затриманими особами. Загалом така інформаційна підсистема працює у 71 підрозділах Національної поліції, 14 з яких на Вінниччині. 




Готовність поліцейських до роботи в оновленому форматі перевірили керівник поліції області Іван Іщенко, начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, представник Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Петро Ткачук, керівництво Вінницького райуправління, представники місцевої влади та прокуратури.





- Ціль впровадження підсистеми «Custody Records» - дотримання прав кожної людини. Незалежно від того, що ця людина вчинила або з якою метою прибула до підрозділу. До того ж цілодобове спостереження за діями усіх осіб допоможе уникнути безпідставних звинувачень з приводу неправомірних дій правоохоронців, - сказав очільник поліції Вінниччини Іван Іщенко під час презентації проєкту.





Для належної роботи інформаційної підсистеми «Custody Records» у поліцейських підрозділах переплановано внутрішній простір, а нові приміщення облаштовано відеокамерами. Все здійснено відповідно до вимог міжнародних стандартів з дотримання прав людини. Крім цього, особовий склад підрозділів пройшов спеціальне навчання щодо функціонування системи.



- Забезпечення прав людини – пріоритет, а особливо в умовах воєнного стану. Обласна військова адміністрація буде й надалі сприяти зміцненню безпеці в регіоні,- сказав Сергій Борзов.




Нагадаємо: «Custody Records» - це система електронного обліку та цілодобової фіксації дій з моменту доставлення затриманого до підрозділу поліції, реєстрація в електронній базі даних, інтервʼювання особи, а також поліцейських, які здійснювали затримання. Також система передбачає автоматичне повідомлення центру з надання вторинної безоплатної правової допомоги у разі затримання та необхідність залучення адвоката.





Відділ комунікації поліції



Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux