Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Відтепер найвищою оцінкою вашої діяльності є довіра громадян, їх безпека і повага, - заступник Голови Національної поліції України Геннадій Федорюк
Опубліковано 12 квітня 2023 року о 15:35

12 квітня у Вінниці відбувся випуск курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ - важлива подія для випускників та їхніх батьків. Стати офіцером у такий непростий для країни час можуть не всі, та сотні офіцерів поповнюють ряди Національної поліції України. Незабаром вони виконуватимуть свої службові обов’язки в різних регіонах України. 



Разом з рідними та друзями, випускників привітали з відкриттям нової сторінки у житті заступник Голови Національної поліції України Геннадій Федорюк, начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, заступник начальника обласної військової адміністрації Андрій Кавунець, міський голова Сергій Моргунов, проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Бортник, представники колегії, члени Наглядової ради, науково-педагогічний склад університету. 



Після хвилини мовчання для всього особового складу настала хвилююча мить: лунає Гімн України і за командою проректора ХНУВС полковника поліції Сергія Бортника колишні юнаки та дівчата, а тепер офіцери, отримали дипломи та лейтенантські погони. 



«У 413-й день війни ви поповнюєте лави офіцерів поліції і єднаєтеся з усіма поколіннями захисників України. Впевнений, що ви бачили героїчну працю поліцейських, які з перших хвилин вторгнення росії, прийшли на допомогу людям і продовжують рятувати, евакуйовувати, захищати. Без перепочинку. Без права на помилку. Тож і ви, випускники, маєте бути готовими до виконання цих надважливих завдань», - сказав заступник Голови Національної поліції України Геннадій Федорюк і побажав бути гідними справжніх патріотів і патріоток українського народу та служити з честю. 



- Я радий вас вітати у великій поліцейській родині — сказав Іван Іщенко. - Впевнений, що ви зробите вагомий внесок у перемогу нашої країни. 



Пишаємось вами та горді достойним посиленням Національної поліції України. Вірної та відданої служби вам! 


Слава Україні! 




Відділ комунікації поліції

Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux