Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Велична сміливість в маленьких серцях: вінницькі поліцейські, рятувальники та волонтери привітали малюків із Днем захисту прав дітей
Опубліковано 01 червня 2024 року о 13:01

У перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Поліцейські та благодійники організували захід аби хоча б на декілька годин повернути дітям радість, посмішки та відчуття безпеки.



Ми сьогодні підготували для вас багато локацій. Я вітаю вас зі святом та бажаю кожному здоров’я та Янгола-охоронця. Ви нас надихаєте, ви надихаєте суспільство. Заради вас живемо ми і ваші батьки, - сказав дітям очільник поліції Вінниччини Юрій Пархоменко. – Ми пишаємось вашою мужністю, сміливістю і силою! Ви волонтерите, навчаєтесь навіть в укриттях, робите обереги для наших Захисників і Захисниць і ці предмети дійсно бережуть наших воїнів. Ваші історії додають сил кожному дорослому, - додав полковник поліції.



В день захисту прав дітей ювенальні поліцейські та їх помічники організували для малечі цікаві заходи. Правоохоронці, рятувальники, представники громадської організації «Вінницька обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України», благодійного фонду «Я допомагаю дітям» та «Рух Заради Життя» організували для дітлахів 14 локацій.



В центрі дитячої уваги був кінологічний центр поліції області, які показали роботу службових поліцейських собак та лабораторія із виготовлення кукурудзяних паличок і солодкої вати.



Криміналісти поділились з гостями секретами, які допомагають поліцейським збирати «зачіпки» та докази злочинів.



Тривалий час діти не могли залишити й вибухотехнічну локацію. Спеціалісти-вибухотехніки розповіли дітям про небезпеку, яку можуть нести підозрілі предмети. Поліцейські нагадали дітям правила безпеки, які врятують життя та здоров’я.


Разом із патрульними поліцейськими дітки вчились правил дорожнього руху.


А поруч із фахівцями Державної служби з надзвичайних ситуацій маленькі гості відчули себе справжніми вогнеборцями, саперами та водолазами! Діти не могли стримати свого захвату від рятувального «дощику», який полився на них зі спецавтомобіля.



Аніматори, майстер-клас з гончарства, творчі, розважальні, пізнавальні та спортивні локації очікували на понад 50 дітей.



Віримо, що складні часи виховають сильне майбутнє нашої нації. Вдячні усім, хто захищає дітей від російського терору. Сподіваємось що кожна дитина повернеться у свій дім під мирним небом.





Відділ комунікації поліції


Вінницької області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux