Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У столиці вінницькі оперативники затримали підозрюваного у вбивстві жительки Могилів-Подільського
Опубліковано 30 серпня 2018 року о 12:16

29 серпня у м. Могилів-Подільський неподалік місцевого парку з ножовими пораненнями виявлена мертвою 54-річна місцева жителька. Потерпіла займалась підприємницькою діяльністю. Підозрюваного у її вбивстві оперативники управління карного розшуку спільно з могилів-подільськими колегами та працівниками обласної прокуратури затримали у Києві. У нього вилучили значну суму грошей, які він забрав у потерпілої.


Близько шостої години ранку до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Грецькій неподалік гаражів з ознаками насильницької смерті виявлено тіло жінки. На місці події поліцейські з’ясували, що загибла - 54-річна місцева жителька-підприємець.


Як розповів начальник Головного управління Національної поліції Юрій Педос, завдяки зібраним речовим доказам та вжитими оперативними заходами сьогодні, 30 серпня, оперативними працівниками обласного главку підозрюваний у вбивстві жінки затриманий. Він переховувався у столиці. Ним виявився 37-річний житель смт. Вендичани, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень та крадіжки.

За словами затриманого, близько десятої вечора він випадково познайомився з потерпілою біля магазину. Жінка звернула увагу на його неохайний вигляд та запропонувала йому свою допомогу – купити продукти харчування. Під час розрахунку у магазині зловмисник помітив у сумці жінки чималу суму грошей. Маючи при собі ніж, зловмисник вирішив заволодіти її грошима. Дорогою з магазина неподалік гаражів він наніс потерпілій  кілька смертельних ножових поранень.


Аби приховати сліди злочину, ніж, сумку, мобільні телефони та особисті речі потерпілої він викинув у різних районах міста. Заховав і свою одежу, у якій вчинив злочин, після чого поїхав у столицю. Наразі оперативниками та слідчими ці речові докази знайдені.
Затриманий надав зізнавальні покази. Вирішується питання про оголошення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.6 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство). Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.  

Відділ комунікації поліції
Вінницької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux