Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В обласному главку поліції відзначили ветерана війни в Афганістані та кращих поліцейських
Опубліковано 15 лютого 2022 року о 11:15

Сьогодні, 15 лютого, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та  Дня  пам’яті воїнів – інтернаціоналістів  начальник Головного управління Нацполіції  Іван Іщенко вручив нагрудний знак Григорію Цирканюку,  учаснику бойових дій на території Республіки Афганістан. Також під час відеоселекторної наради з керівниками територіальних підрозділів поліції   керівник  поліції  відзначив кращих  працівників  підрозділів поліції за позитивні здобутки у боротьбі зі злочинністю та забезпеченні правопорядку. 

Керівник поліції Вінниччини Іван Іщенко подякував Григорію Цирканюку за те, що з честю виконав свій  обов'язок та є  гідним прикладом людської відданості, героїзму та мужності. Григорій Григорович  досі працює в обласному главку поліції   у центрі  обслуговування підрозділів.  

У той час він, будучи сержантом строкової служби,  Григорій Цирканюк  брав участь у бойових діях  на території Афганістану. Разом з іншими бійцями розвідувального батальйону забезпечував охорону автомобільної дороги Даші – Баграм, якою постачали продукти харчування та боєприпаси.

 У листопаді 1988 року був нагороджений  медаллю  «За заслуги». Він разом з іншими бійцями звільнив  взвод охорони з населеного пункту Бану, який потрапив у пастку противника.

Також  Іван Іщенко  вручив  кращим поліцейським  Подяки  Національної поліції України та ГУНП  у Вінницькій області. 

За сумлінне  виконання службових обов’язків , особистий внесок у розкриття злочинів та забезпечення правопорядку  Подяками Національної поліції України відзначені   поліцейські   Олег Загородній,  Тарас Захаревич, Євген Трайдакало, Олександр Дячук  та  Віталій Ратушняк.

Володимир Степанов та Володимир Кравець, поліцейські  сектору реагування патрульної поліції Жмеринського районного відділу поліції , які затримали підозрюваного у незаконному заволодінні автомобіля отримали  Подяки ГУНП у Вінницькій області. 

Керівник обласного главку поліції  подякував підлеглим за роботу та побажав надалі сумлінно захищати інтереси  людей та дбати про безпеку в регіоні.

 

Відділ комунікації поліції

Вінницької області

 

 

 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux