Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Шаргороді на Вінниччині проінспектували роботу сучасного фронт-офісу поліції та інформаційної підсистеми Custody Records
Опубліковано 31 березня 2023 року о 10:00

30 березня з роботою фронт-офісу та тестуванням інформаційної підсистеми відеомоніторингу ознайомилися керівник поліції області Іван Іщенко, начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, представники Управління дотримання прав людини Національної поліції України, керівництво Жмеринського районного відділу поліції та органів місцевого самоврядування. 


Присутні оцінили переваги нової моделі комунікації із громадянами - поліцейського фронт-офісу у Відділенні поліції № 2 Жмеринського районного відділу поліції.

Для зручності та комфорту відвідувачів, оперативного надання послуг у підрозділі створене за європейськими стандартами приміщення на першому поверсі, де завжди присутній поліцейський, який надасть кваліфіковану допомогу.

Сучасні обладнання та техніка, нові підходи й методики роботи націлені на швидке та якісне отримання громадянами сервісних послуг у поліції. Тут можна написати заяву про вчинення правопорушення, отримати інформацію за результатами її розгляду, звернутись за консультацією, довідкою чи з інших питань.

З особливостями та призначенням системи електронного обліку дій із затриманими особами Custody Records ознайомив присутніх старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини у поліцейській діяльності Управління дотримання прав людини Національної поліції України Петро Ткачук. 

Поліцейський продемонстрував алгоритм роботи автоматизованої системи відеомоніторингу та розповів, який шлях проходить затриманий зі співробітниками поліції, починаючи від інтерв’ювання з інспектором з дотримання прав людини, закінчуючи кімнатою для його перебування. 

Це дуже дієвий інструмент, який відповідає новітнім та сучасним стандартам дотримання прав людини, адже його основна мета - захист прав як затриманого, так і поліцейського.

Також присутні оглянули облаштовані приміщення для проведення слідчих дій із затриманими, кімнати для очікування, для зустрічі доставленої особи із захисником, а також окреме приміщення для затриманих. Усі вони обладнані системами відеонагляду.

Начальник Головного управління поліції Вінниччини Іван Іщенко подякував присутнім за вагому підтримку в реалізації проєктів, адже вони наближають наш  регіон до високих стандартів дотримання прав людини.


Відділ комунікації поліції

Вінницької області




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux