Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Гайсинському районі Вінниччини на двох нових поліцейських станціях стартувала робота «шерифів»
Опубліковано 25 жовтня 2022 року о 14:41

25 жовтня у селах Соболівка та Носівці Гайсинського району відкрились поліцейські станції, де відтепер працюватимуть поліцейські офіцери місцевих громад. У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Вінниччині це 68-ма та 69-та поліцейські станції.

x

У представленні громадам «місцевих шерифів» та відкритті станцій участь взяли начальник обласного главку Іван Іщенко, співробітники управління превентивної діяльності, керівництво Гайсинського райуправління, представники місцевої влади,  підприємці і місцеві жителі.

– Разом з громадами, навіть в умовах воєнного стану, подовжуємо дбати про безпечний простір для вінничан і належний правопорядок у наших населених пунктах. Нині на нових поліцейських станціях запускаємо черговий етап нашого проєкту для людей, - сказав Іван Іщенко, керівник ГУНП в області.

Відтепер, 6 тисячами жителів у 5 населених пунктах Соболівської територіальної громади опікуватиметься місцевий «шериф» Арам’ян Артур. Для ефективного виконання службових обов’язків, капітан поліції забезпечений необхідною комп’ютерною технікою та службовим автомобілем придбаними за кошти територіальної громади.

Поліцейського Віталія Козаченко, який взяв участь у конкурсі та успішно пройшов всі етапи навчання, було представлено поліцейським офіцером Кунківської територіальної громади. Під опікою «шерифа» перебуватимуть 11 сіл із 4 тисячами населення.

Звертаючись до присутніх, Іван Іщенко відзначив, що поліцейська станція у Носівцях – загалом уже 69-та на Вінниччині і друга за сьогодні, де дано старт роботі поліцейським офіцерам громади.

За сприяння у впровадженні проєкту Подякою обласної поліції відзначені голова Соболівської територіальної громади Віра Асауленко, голова фермерського господарства «Герасименко» Володимир Герасименко, голова Кунківської територіальної громади Василь Безбах, староста Носівецького старостинського округу Кунківської громади Валентина Цимбал та підприємці Станіслав Благовісний і Рафік Умршатян. 

Поліцейські висловили готовність працювати для безпеки людей і загального правопорядку.

Станції розташовані за адресами: Вінницька область, Гайсинський район, с. Соболівка, вул. Суворова, 12 та с. Носівці, вул. Ставкова, 1. 

Продовжуємо служити і захищати заради перемоги!


Відділ комунікації поліції


Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux