Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Гайсинському районі розпочала роботу 43-я поліцейська станція
Опубліковано 08 лютого 2022 року о 15:00

Відкриття станції відбулося 8 лютого в селі Ольгопіль. Поліцейський офіцер громади  Віталій Пістуненко дбатиме про безпеку  місцевих жителів. Крім облаштування  станції  громада придбала  для офіцера  службовий автомобіль. Тепер місцеві мешканці зможуть швидко вирішувати  безпекові питання на місці. 

У заході взяв участь  начальник  Головного управління  Нацполіції Вінниччини Іван Іщенко, керівництво районного підрозділу поліції, представники Ольгопільської територіальної громади.  
Станція відкрита у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади»,  який успішно  впроваджується  в  територіальних громадах Вінниччини.
Цей проєкт передбачає тісну взаємодію поліцейського з  громадою, орієнтований на надання громадянам якісних поліцейських послуг та сприяє розв'язанню  проблем і потреб громадян, безпека яких є одним із  пріоритетів для комфортного проживання людей. 

Приміщення станції  обладнано всім необхідним для комфортної роботи та відпочинку офіцера громади. 

Очільник обласного главку поліції Іван Іщенко  побажав успіхів лейтенанту поліції, який працюватиме в  громаді. 
Лейтенант поліції Ваталій Пістуненко добре знає специфіку населених пунктів та проблеми місцевих мешканців, адже звідси родом та разом з дружиною проживає в Ольгополі. 
Звертаючись до жителів громади, Іван Іщенко зазначив :


- Рік тому вінницька поліція почала  впроваджувати проєкт «Поліцейський офіцер громади» спільно з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, територіальними громадами на території нашого регіону. Ми стали лідерами  в Україні по впровадженню та набору поліцейських офіцерів. У цьому році ми плануємо, щоб усі територіальні громади мали своїх поліцейських офіцерів. 
- Ми хочемо, щоб ви більше почували себе в безпеці і  це не просто слова. Ваш поліцейський офіцер громади  пройшов 4 місяці навчання в Харківському Національному університеті внутрішніх справ, та може  надати  кваліфіковану фахову допомогу.  Все, що від нас залежить, ми будемо робити спільно з головою громади, з керівниками сільгосппідприємств, які доклали теж немало зусиль для реалізації проєкту. Спільними зусиллями ми кожен наш населений пункт у вінницькому регіоні  робитимемо кращим.

Іван Іщенко подякував голові громади Миколі Савченку та усім, хто долучився до підтримки проєкту.
Поліцейська станція, яка обслуговуватиме 5 населених пунктів, де проживає близько шести тисяч людей,  знаходиться за адресою: вулиця Шляхова, 109.

Відділ комунікації поліції

Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux