Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Т.в.о. начальника ГУНП Олександр Цимбалюк провів робочу зустріч з депутатами Вінницької обласної Ради
Опубліковано 02 серпня 2018 року о 14:45

Сьогодні, 2 липня т.в.о. начальника ГУНП у Вінницькій області Олександр Цимбалюк провів робочу зустріч з депутатами Вінницької обласної ради. Полковник поліції поінформував присутніх про стан криміногенної обстановки на Вінниччині та відповів на запитання.
За словами Олександра Цимбалюка впродовж 7 місяців цього року покращено оперативне реагування на повідомлення, які надходять до поліції. Основним завданням поліції є своєчасність, повнота реєстрації звернень про кримінальні прояви, ефективне реагування на них з метою розкриття злочинів та забезпечення безпеки громадян.


З початку року підрозділами поліції забезпечено реагування на близько 115 тисяч заяв та повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.
З метою оздоровлення криміногенної обстановки в містах i населених пунктах області проведено низку попеpеджувально-пpофiлактичних операцій та комплексних відпрацювань окремих населених пунктів.
Це призвело до зниження загального рівня злочинності на 5,5%.
За цей час до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію про 8806 кримінальних правопорушень. Проведеними оперативними та розшуковими заходами розкрито 3873 кримінальні правопорушення.
Розкрито 30 умисних вбивств, 41 із 48 зареєстрованих тяжких тілесних ушкоджень, за цими фактами особам повідомлено про підозру, з них по 20 фактам зі смертю потерпілого.
Проводяться слідчо-оперативні заходи на встановлення причетних осіб до розбійних нападів, яких з початку року на території області зареєстровано 29, із них по 20 злочинам особам повідомлено про підозру.
Належної уваги приділено викриттю збувачів наркотичних засобів та інших кваліфікованих злочинів цієї категорії, яких з початку року по області виявлено 150 фактів, що на 45,6% більше, ніж торік. Із незаконного обігу вилучено майже 50 кілограм наркотичних засобів.
Задокументовано 2 нарколабораторії та 24 кримінальних правопорушень, пов’язаних із організацією і утриманням наркопритонів.
Активізовано роботу із виявлення кримінальних правопорушень у сфері незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, із яких  у поточному році зареєстровано 138 фактів.
В серпні-вересні поточного року плануємо провести профілактичні заходи «Зброя-вибухівка».
Із незаконного обігу вилучено 4 гвинтівки, 3 карабіни, 8 обрізів мисливських рушниць, 16 пістолетів, 3 револьвери, 50 гранат, 6 РПГ, 167 одиниць інших боєприпасів, 11379 шт. набоїв до нарізної зброї,  понад 39 кг вибухової речовини, 76 одиниць холодної зброї.
Спрямовуються зусилля на підвищення ефективності розшуку злочинців – аналізується та покращується якість оперативно-розшукової діяльності.
З початку року із 1625 злочинців, що перебували у розшуку, розшукано 192 особи, які переховувались від органів слідства та суду, встановлено місце знаходження 132 безвісти зниклих громадян та 9 осіб невпізнаних трупів.


На завершення полковник поліції Олександр Цимбалюк відповів на запитання депутатів, які стосувалися  ходу розслідування побиття іноземця у Вінниці, крадіжки з офісу, боротьби з гральним бізнесом та контрабандою спирту.


Відділ комунікації поліції
Вінницької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux