Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Цінність безпеки важлива для кожного українця і українки, тому ми робимо все, аби внутрішній фронт був захищений, – Іван Вигівський під час робочого візиту на Вінниччину
Опубліковано 16 серпня 2023 року о 13:00

Ключі від службових кросоверів отримали 24 нових поліцейських офіцери громади Вінниччини. Відтепер «шерифи» однією командою з керівниками територіальних громад ще ефективніше реагуватимуть на повідомлення від мешканців населених пунктів Хмільницького району. Відтепер весь Хмільницький район, який має у складі 9 територіальних громад, переходить на нову модель роботи поліції – повне їх обслуговування ПОГами.




15 серпня з робочим візитом у м. Хмільник Вінницької області перебував Голова Національної поліції України генерал поліції третього рангу Іван Вигівський, начальник Департаменту превентивної діяльності НПУ Максим Ахрамєєв та перший заступник начальника ДПП Олексій Білошицький. До участі у заході також були запрошені начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, менеджер проєктів відділу по роботі з правоохоронними органами Посольства США в Україні Олег Савчин, заступник директора програми ICITAP в Україні Тім Яновік та голови територіальних громад району.




Іван Вигівський відмітив, що тогоріч Вінницькій області вдалось забезпечити присутність ПОГів у всіх 63 територіальних громадах, де нині, з новими офіцерами громад, що заступили в цей день, працюють 152 ПОГи. Свою дієвість вони довели на практиці.



- Повномасштабне вторгнення внесло корективи в роботу поліції. Багато наших співробітників залучені до роботи в деокупованих та прифронтових районах. Велика відповідальність покладена на поліцейських і в тилу. Цінність безпеки важлива для кожного українця і українки, тому ми робимо все, аби внутрішній фронт був захищений, – зазначив Голова Національної поліції України. – Вірю, що громади отримають своїх найкращих поліцейських. Панове офіцери, будьте професійними і самовідданими та виконуйте свій обов’язок з честю.



Іван Вигівський подякував представникам місцевої влади, які долучилися до втілення проєкту, а також іноземним партнерам, які підтримували проєкт поліцейських офіцерів громад весь цей час. Безпечніше середовище – це реальний результат вдалої співпраці поліції та громади.

Після офіційного вручення ключів від службових авто та сертифікатів, ПОГи відправились забезпечувати порядок у свої територіальні громади.





Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux