Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Служити і захищати - мрія дитинства і кредо життя: поліцейський офіцер громади з Вінниччини Олександр Кривко
Опубліковано 28 травня 2023 року о 09:00

Я — тут, щоб жити, працювати допомагати! Для «шерифа» Вапнярської територіальної громади Олександра Кривка це не просто слова. Працювати для людей та допомагати людям – це життєвий принцип, якого дотримується капітан поліції.

"Моя щоденна ціль - робити громаду безпечною, спонукати людей бути відповідальними, а найбільша нагорода - вдячність та довіра громади", — говорить шериф.


З дванадцяти років служби, майже два працює поліцейським офіцером Вапнярської громади. Сім’я неабияк підтримує Олександра, донечки Марія та Дарія кожного разу зустрічають вдома та гордяться татком-поліцейським.

Захищати й допомагати людям - дитяча мрія Олександра. Саме тому, з вибором професії не вагався. По завершенню Одеського державного університету внутрішніх справ працював дільничним офіцером поліції, тож має чималий досвід у превентивній діяльності.


У 2021 році пройшов конкурс на посаду поліцейського офіцера Вапнярської територіальної громади, й з того часу практично цілодобово на зв’язку і першим реагує на людську біду й проблеми.


Надає допомогу, реагує на звернення громадян, бере участь у розкритті злочинів та затриманнях. Під його пильним оком селище Вапнярка з населенням майже 10 тисяч. За час війни громада збільшилась внутрішньо переміщеними особами.

Особливої уваги потребує розташована на території обслуговування станція Вапнярка - один з найбільших залізничних вузлів області та поліцейський з усім справляться і любить свою справу.


- З початку збройного вторгнення, роботи у шерифів побільшало та з тих ресурсів які у них були, вони робили неможливе, - ділиться селищний голова Олександр Горенюк. - Вони були скрізь: на блокпостах, патрулювали територію, реагували на повідомлення, надавали допомогу… Справлялись з усіма труднощами. Їх не потрібно щось заставляти робити. Вони активні та ініціативні. Вони працюють із молоддю, проводять акції, спілкування.


У Олександра Кривка щодня безліч обов’язків які він виконує, та найбільше задоволення у роботі приносить розв'язання життєвих проблем мешканців та надання допомоги.

Йому важливо не тільки вислухати, розібратися в ситуації, а й надати кваліфіковану допомогу. Для цього у «шерифа» є помічник – службовий автомобіль Renault Duster, укомплектований усім необхідним. Не раз доводилось і повалені дерева з доріг прибирати, і у темряві шукати згуб.

Наполегливість, гостре відчуття справедливості, бажання допомагати, ставити цілі й досягати їх, розвиватися та ділитись досвідом,— це те, що вирізняє Олександра Кривка з-поміж інших поліцейських.


«Мені приємно, коли при зустрічі люди усміхаються коли дивитися їм в очі не соромно», – каже Олександр Кривко. Він впевнений, що довіра і повага до людей ґрунтується на участі в їх повсякденному житті.

«Я тут живу, тут живе моя сім'я і тут ростуть мої діти. Я люблю свою роботу, наш край і нашу країну. Моє майбутнє тут», – підсумовує поліцейський офіцер громади.


Відділ комунікації поліції 

Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux