Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом вихідних на автошляхах Вінниччини стались 5 автопригод
Опубліковано 12 березня 2018 року о 14:34

Дорожньо - транспортні пригоди стались в Немирівському, Вінницькому, Тульчинському, Мурованокуриловецьких районах області та у місті Вінниці. З тілесними ушкодженнями до лікарень потрапили 10 людей.

10 березня у Вінниці по вулиці Пирогова водій автобусу «ПАЗ» сполученням «Вінниця - Бохоники», не впоравшись з керуванням, допустив зіткнення з автомобілем «Peugeot Expert». Після зіткнення автобус в’їхав в електроопору. Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримав один пасажир.

Ще одна автопригода з потерпілими сталась 10 березня у Немирівському районі. Неподалік села Велика Бушинка близько 11.00 водій автомобіля «Форд» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. За кермом транспортного засобу перебував 22-річний місцевий житель. Внаслідок аварії постраждало двоє людей - водій та його 32-річний пасажир.

В смт Муровані Курилівці близько 5 години ранку водій автомобіля «Фольксваген» допустив зіткнення з деревом. За кермом легковика перебував 26-річний житель Чернівецької області. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 20-річний пасажир, громадянин Республіки Молдова, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Цього ж дня, на автодорозі Вінниця – Гнівань в селі Агрономічне водій автомобіля «Chevrolet», не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ». У результаті зіткнення тілесні ушкодження отримали водії обох автівок та пасажир «ВАЗа».

11 березня у Тульчині на вулиці Леонтовича 31-річний водій автомобіля «ВАЗ 2111» допустив наїзд на пішохода, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги. 67-річного пішохода, мешканця смт Кирнасівка, госпіталізували до травматологічного відділення лікарні.

Автомобілі поміщені на арештмайданчики.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Відділ комунікації поліції

Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux