Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Правоохоронці Вінниччини встановлюють обставини чотирьох дорожньо-транспортних пригод з потерпілими
Опубліковано 13 липня 2023 року о 16:55

Аварії стались 12 липня у м. Вінниці та у Вороновицькій ОТГ. Внаслідок дорожньо-транспортних пригод травмувались троє водіїв та малолітня дівчинка. Потерпілі госпіталізовані. Слідчі встановлюють обставини та причини подій.



12 липня близько 12.15 між селищами Потуш та Шендерів Вороновицької територіальної громади сталась дорожньо-транспортна пригода.


За попередньою інформацією слідства, 68-річний водій автомобіля Opel Combo не впорався з керуванням та допустив наїзд на узбіччя, де зіткнувся із деревом. У результаті аварії водій автівки отримав травми та госпіталізований до медичного закладу.





Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась близько 21.38 у м Немирів Вінницького району за участю легковика та вантажного автомобіля. За попередньою інформацією слідства, 35-річний водій ВАЗ 21093 не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з напівпричепом автомобіля Іveco Magirus, який рухався у попутному напрямку. Внаслідок ДТП 35-річний водій автомобіля ВАЗ, житель смт Вороновиця, отримав травми й госпіталізований до лікарні.




Цього ж дня близько 17.30 сталась автопригода у м Вінниці на перехресті проспекту Юності та вулиці В. Порика. 50-річний водій автомобіля Renault Megane зіткнувся з мотоциклом SPARK-200 R-28. У результаті аварії керманич мотоцикла з тілесними ушкодженнями госпіталізований до лікарні.



Ще одна аварія сталась 18 години у м Вінниці. За попередньою інформацією, 43-річний водій автомобіля Skoda Fabia рухаючись по вул. Пирогова у напрямку проспекту Юності допустив наїзд на 12-річну дівчинку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Дитину з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до медзакладу.


Водії освідувані, вони тверезі.

Усі транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.



Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Відділ комунікації поліції


Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux