Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Потреби територіальних громад Вінниччини у поліцейських офіцерах повністю закриті – поліція готова продовжувати тримати на рівні безпеку та правопорядок в регіоні
Опубліковано 19 вересня 2024 року о 17:40

19 вересня відбувся завершальний етап реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Вінниччині. Захід був проведений за участі начальника Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Максима Ахрамєєва в історичному місці – на площі Палацу Потоцьких в Тульчинському районі.


До строю поліцейських офіцерів громад Вінницької області стали ще 72 правоохоронці. Відтак, безпековий простір повністю укомплектований ПОГами. Вони забезпечені службовими авто та поліцейськими станціями.

Максим Ахрамєєв подякував керівництву обласної влади та представникам громад за піклування про безпеку людей. Відзначив і міжнародних партнерів – за підтримку та забезпечення, а також висловив вдячність Харківському національному університету внутрішніх справ за підготовку та навчання ПОГів.


«Ви пройшли складний період, починаючи з моменту, коли вирішили для себе служити громаді. Сьогодні у вас починається наступний етап – етап відповідальності. Попереду ще дуже багато роботи – щодня здобувати довіру серед людей. Успіху вам, постійного розвитку та дієвої комунікації», – зазначив у своїй промові начальник Департаменту превентивної діяльності НПУ.


Менеджер проектів відділу по роботі з правоохоронними органами Посольства США в Україні Олег Савчин зауважив, що основним елементом цього проєкту було саме партнерство громад та Національної поліції. Концепція змін передбачала відбір й підготовку такого поліцейського, який буде, в першу чергу, розуміти безпекові потреби саме своєї громади та своїх людей. ПОГ – це той, хто зможе це зробити. Посольство США продовжує підтримувати реформування Національної поліції. Міжнародні партнери та українські поліцейські обмінюються досвідом та знаннями про методи, якими можна досягти максимального ефекту в профілактуванні безпекових ризиків на своїх територіях. Сьогодні, під час війни, це особливо актуально.

Після вручення сертифікатів головам ТГ та ключів від службових автомобілів ПОГам, правоохоронці вирушили у свої громади продовжувати виконувати важливу місію – допомагати населенню відчувати себе захищеними.

На заході також були присутні: начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Пархоменко, начальник Управління взаємодії з громадами ДПД Майя Бреславська, менеджер програм відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Олег Савчин, перша заступниця начальника Вінницької ОВА Наталя Заболотна, голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, ректор Харківського НУВС Валерій Сокуренко та голови територіальних громад.


Відділ комунікації поліції


Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux