Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Вінниччини за підтримки влади отримали нові службові авто
Опубліковано 03 липня 2018 року о 12:42

Третього липня у дворі обласного главку поліції працівники груп реагування патрульної поліції та превентивних служб отримали 9 нових службових автомобілів, придбані за 4,5 млн гривень, виділених з обласного та місцевих бюджетів. Ключі від машин поліцейським вручив голова Вінницької обласної держадміністрації Валерій Коровій та очільник вінницької поліції Юрій Педос.


У заходах взяли участь представники районної влади та органів місцевого самоврядування, які надали допомогу поліції у  придбанні службових автомобілів для територіальних підрозділів поліції.   
Ключі від п’яти автомобілів «Renault Duster» та  «Renault Logan», отримані гайсинською, липовецькою, шаргородською та мурованокуриловецькою поліцією, придбані за кошти районних рад. Поліцію Козятина фінансово підтримала міська рада, а для тульчинських поліцейських авто придбані коштом об’єднаних територіальних громад Тульчина та с.Шпиків.

 
Ще три «Skoda Rapid», придбані за рахунок обласного бюджету, отримали  підрозділи обласного управління.

- Дякую за підтримку депутатам обласної ради, адміністраціям та депутатам на місцевих рівнях, які допомагають працівникам поліції у боротьбі зі злочинністю. Ми відчуваємо довіру та велику відповідальність перед громадою. Я впевнений, що працівники поліції сумлінно виконуватимуть свої службові обов’язки, - звернувся до присутніх керівник обласної поліції  генерал третього рангу Юрій Педос. – Ці автомобілі у районах дозволять поліцейським швидше реагувати на повідомлення про правопорушення та протидіяти злочинності.


Голова Вінницької обласної держадміністрації Валерій Коровій зазначив, що у сільській місцевості криміногенна ситуація залишається непростою, тож поліція за співпраці з владою  має зробити усе, щоб люди там почувалися безпечно. Він подякував представникам органів місцевого самоврядування, які надали поліцейським фінансову підтримку для придбання автотранспорту, а поліцейським побажав успіхів та належним чином виконувати свої обов’язки.    


- Поліцейський має миттєво реагувати на повідомлення мешканців. Не може він прибути вчасно до людини, що потребує допомоги, без транспорту. Придбаний нами автотранспорт – це крок назустріч людям, адже ми робимо спільну справу, захищаючи громадян, - зазначила голова Шаргородської райдержадміністрації Катерина Кедич.    

    
Сьогодні в автопарку поліції Вінниччини 68 нових автомобілів, придбаних за рахунок Міністерства внутрішніх справ та місцевих бюджетів.  


Відділ комунікації поліції
Вінницької області


 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux