Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейський офіцер громади Владислав Карий: на варті правопорядку заради довіри громадян
Опубліковано 02 травня 2023 року о 17:15

Старший лейтенант поліції Владислав Карий — не просто поліцейський офіцер, який працює на благо Барської громади, він — частинка цієї громади. Кожен місцевий житель, від малого до старого, знає його та довіряє. Адже впевнені, що в будь-яку годину доби, якщо буде потрібно, отримають допомогу.


Йому 28 років, родом з Барської громади - село Міжлісся. Вже майже чотири роки минуло з того дня, як склав Присягу та прийшов на службу у поліцію після служби за контрактом у Президентському полку та участі в АТО. Півтора року — на посаді поліцейського офіцера. Постійно займається порядком у громаді, знає її жителів, а люди в свою чергу йому довіряють, адже він завжди поруч.

 

- Якщо щось трапляється в громаді, то люди знають до кого вони можуть звернутися, - розповідає Владислав Карий.

 

Окрім реагування на звернення, старший лейтенант поліції здійснює патрулювання, слідкує за безпекою дорожнього руху, громадською безпекою, перевіряє власників зброї, проводить профілактичні бесіди з дітьми та підлітками, піклується про переселенців, допомагає багатодітним сім’ям, а також тим, хто опинився у складних життєвих ситуаціях.


Виконувати свої обов’язки старшому лейтенанту якісно та оперативно допомагає відеофіксація. Поліцейський офіцер громади має доступ до камер спостереження, що розміщенні по місту, і коли щось стається, переглядає записи і виявляє порушника.




Роботи завжди вистачає, та попри це, поліцейський вирішив поділитися досвідом із колегами, які пройшли відбір та проходили навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Два з половиною місяці Владислав навчав тактиці спеціальних дій майбутніх поліцейських офіцерів громад. 


Старшого лейтенанта поліції важко не помітити. У поліцейській формі та зі зброєю, чоловік міцної статури із добрими очима. Саме тому, мабуть поліцейського громади знають і люблять діти. Так не звично і водночас приємно бачити, коли діти вітаються, а поліцейський офіцер звертається до них по імені. «І дзеркала не забудь прикрутити, — між іншим, по-батьківськи, нагадує поліцейський підлітку, який полюбляє кататись на велосипеді».


Саме так мабуть і здобувається довіра громадян — коли ти поводишся із ними так, як би хотів, щоб поводилися з тобою.


- Мене найбільше мотивує і надихає працювати вдячність людей, які бачать і цінують роботу поліцейського, - ділиться Владислав Карий. - А поза роботою надихає донечка Аміна. Поліцейський сумує за нею і мріє про відпустку, щоб побавитись із донею, по закінченню війни, коли вона повернеться до рідного дому.


Відділ комунікації поліції

Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux