Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Вінниччини встановлюють обставини чотирьох аварій, одна з яких зі смертельними наслідками
Опубліковано 27 березня 2024 року о 16:00

ДТП стались 26 березня у Вінницькому та Гайсинському районах. Внаслідок автопригод постраждали четверо людей, серед яких два водії, пасажир та пішохід.


Одна з автопригод сталась у м. Вінниці. За попередньою інформацією, 65-річний водій вантажного автомобіля MAN рухаючись по вул. Немирівське шосе допустив наїзд на пішохода, який рухався в попутному напрямку по проїзній частині дороги у невстановленому місці. Внаслідок аварії чоловік від отриманих травм помер на місці події. Наразі поліцейські встановлюють особу загиблого.

Ще одна аварія в м. Вінниця сталась на перехресті вулиць Євгена Чикаленка та Михайла Драгоманова. Попередньо встановлено, що 50-річний водій мопеда Honda Dio допустив зіткнення з легковиком Skoda під керуванням 33-річного місцевого жителя, який рухався головною дорогою. У результаті дорожньо-транспортної пригоди, водія мопеда із тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Того ж дня по вул. Заводській в м. Гайсин 33-річний керманич автомобілю Opel, житель м. Ладижин не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічну руху та допустив зіткнення з автомобілем Skoda, який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП 63-річна пасажирка легковика Skoda отримала травми та була госпіталізована.

Ще одна ДТП сталась поблизу с. Дубовець Немирівської територіальної громади за участі автомобілів Ford та Audi. Керманич Audi під час виконання маневру розвороту допустив зіткнення з автомобілем Ford, який рухався позаду у попутному напрямку. У результаті автопригоди, 25-річного водія Audi із тілесними ушкодженнями госпіталізували.


У водіїв здійснено забір крові для проведення експертизи на стан сп’яніння. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики.


За вказаними фактами слідчі проводять досудове розслідування кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років.


За фактом смертельного ДТП слідчим управлінням розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання - до 8 років позбавлення волі.


Відділ комунікації поліції


Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux