Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Одна людина загинула, троє травмувались - поліція працює на місці ДТП у Вінниці (ОНОВЛЕНО)
Опубліковано 14 липня 2024 року о 23:10

Сьогодні ввечері в обласному центрі по вул. Юзвинська відбулось зіткнення трьох авто: Audi, BMW та Mercedes, внаслідок якого, за попередньою інформацією слідства, троє людей отримали тілесні ушкодження, у т.ч. дитина, одна людина загинула.

На місці події працюють поліцейські. Усі обставини та причини автопригоди встановлюються.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.


(ОНОВЛЕНО)

З приводу обставин ДТП за участі трьох авто у Вінниці, повідомляємо наступне
Слідством встановлено, що за кермом Audi перебував 15-річний син власниці автомобіля – 37-річної жительки Хмельницького. Попередньо відомо, що, виїжджаючи з другорядної дороги, підліток допустив зіткнення з автомобілем BMW під керуванням 45-річного місцевого жителя, авто якого після зіткнення виїхало на смугу зустрічного руху, де зіткнулося з зустрічним транспортним засобом Mercedes, яким керувала 23-річна вінничанка.
Внаслідок ДТП водійка автомобіля Mercedes загинула на місці пригоди. Пасажири вказаного автомобіля, 31-річна жінка та 11-річний хлопчик, а також керманич автомобіля BMW госпіталізовані.
Нагадуємо, що дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 14 липня, ввечері у Вінниці по вул. Юзвинська.
Поліція проводить досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.
Наразі призначено проведення ряду експертиз для встановлення усіх обставин ДТП та остаточних причин. Після проведення необхідних слідчих дій та за результатами експертиз прийматимуться подальші процесуальні рішення, у т.ч. й стосовно притягнення до відповідальності власниці Audi.
Всіх очевидців, які володіють інформацією щодо цієї ДТП, але ще не надали її слідству, просимо звернутись до чергової частини ГУНП +380 (432) 59-41-22.


Відділ комунікації поліції


Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux