Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Назавжди 40: 27 березня виповнюється рік, як під час виконання службових обов’язків загинув старший сержант поліції Олег Безпалько
Опубліковано 27 березня 2023 року о 09:00

27 березня 2022 року поліцейський ніс службу з організації дорожнього руху на блокпосту в смт Літин. Тут і сталася трагічна подія, в якій він отримав травми, несумісні з життям. У той день скорботні списки співробітників, які загинули на бойовому посту, поповнилися ще одним прізвищем — Безпалька Олега, старшого сержанта поліції, поліцейського з реагування патрульної поліції.



14 років старший сержант поліції Олег Безпалько віддав служінню українському народу. Для колег він завжди залишиться у пам’яті надійним товаришем, якому можна було вірити як самому собі. Для друзів він був душею компанії. Односельці пам’ятають Олега Безпалька завжди життєрадісним, кмітливим, винахідливим, чесним і справедливим.


З 2008 року Олег почав служити в органах внутрішніх справ. Завжди знаходив спільну мову з людьми, він умів так налаштувати до себе людей, що його розуміли з півслова.


У Олега Безпалька було все — робота, кохана дружина та два сина, друзі, повага колег та односельців. І все це обірвалося в одну мить. Всі вони й досі не можуть повірити у втрату.



- Ми щиро любимо тебе та досі не можемо говорити про тебе в минулому часі, хоча пролетів вже цілий рік - каже дружина Олега - Інна.


- Олег любив життя, обожнював свою родину та своїх синів, які так нагадують його. Олег щедро ділився своїми знаннями та досвідом. Його називали енциклопедією. Ми згадуємо його кожен раз, як тільки збираємось усією родиною, але завжди з посмішкою. І часом здається, що він тут поруч і приєднається до нашої розмови із своїм позитивом та допомогою, - розповідають рідні Олега. - Спілкування із Олегом завжди було цікавим. Не було тем, на які він не міг годинами говорити. А його життєві історії - навіть не вірилось, що всі вони могли статися з однією людиною. Це була людина-позитив. Нам його дуже бракує, насамперед дружньої поради та підтримки.



Оптимізм та позитив Олега завжди був за межею нашого розуміння. І де в ньому це все бралось? До сьогодні не знаємо — діляться спогадами друзі Олега. Всі знали: Олег завжди першим кинеться на допомогу і завжди буде поруч. Обов’язково посміхнеться і заспокоїть. І тому все обов’язково буде добре…


Олег Безпалько був взірцем та прикладом для усіх, патріотом своєї країни, мужнім воїном, чудовою людиною. Він пішов у вічність та у нашій пам’яті він назавжди залишиться таким.


Відділ комунікації поліції

Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux