Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Наші діти — наше майбутнє: вінницькі поліцейські із волонтерами привітали дітей
Опубліковано 01 червня 2023 року о 16:30

У перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Поліцейські та благодійники організували захід аби привернути увагу громадськості до важливості питання захисту дітей та їхніх прав.



- Сьогодні великий день – день захисту прав дітей. І який би не був складний час, я хочу щоб ви відчували цей захист. Радійте життю, рухайтесь вперед, посміхайтесь. - побажав дітям очільник поліції Вінниччини Іван Іщенко. – Важкі часи народжують сильних людей. Наші діти змушені зростати в умовах війни. І кожного разу, коли лунає повітряна тривога, їм потрібно ховатись в укриття. 462 дні як у наших дітей відібрали право на щасливе дитинство. Ми пам’ятаємо завдяки кому ми маємо змогу залишатись вільним народом. Вдячні нашим Захисникам! Військовослужбовці, поліцейські, нацгвардійці, рятувальники пліч-о-пліч наближають нашу країну до Перемоги.


В день захисту прав дітей ювенальні поліцейські та їх помічники організували для малечі цікаві заходи. Спільними зусиллями поліцейських, громадської організації «Вінницька обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України», благодійним фондам «Я допомагаю дітям» та «Рух Заради Життя» для дітлахів організовано 16 локацій.


Мужні та сильні діти випробовували свої сили у поєдинку зі спецпризначенцями роти поліції особливого призначення.



В центрі дитячої уваги був кінологічний центр поліції області, які продемонстрували роботу службових поліцейських собак та лабораторія із виготовлення кукурудзяних паличок.


Криміналісти поділились з гостями секретами, які допомагають поліцейським збирати «зачіпки» та докази злочинів.


Тривалий час діти не могли залишити й вибухотехнічну локацію. Спеціалісти-вибухотехніки розповіли дітям про небезпеку, яку можуть нести підозрілі предмети. Поліцейські нагадали дітям правила безпеки, які врятують життя та здоров’я.

Разом із патрульними поліцейськими дітки вчились правилам дорожнього руху.


А поруч із рятувальниками маленькі гості відчули себе справжніми вогнеборцями, саперами та водолазами!



Аніматори, патріотичний аквагрим, творчі, розважальні, пізнавальні та спортивні локації очікували на пів сотні дітей. Усі малюки отримали подаруночки та стали учасниками розіграшу. Щасливчики, які виграли у лотереї, отримали футбольні та волейбольні м’ячі, споривний інвентар.


Аби подякувати кожному хто стоїть на захисті, діти разом із начальником обласної поліції Іваном Іщенком, написали на паперових долоньках свої імена та побажання для наших захисників. Поліцейські пообіцяли дітям зробити для них найцінніший подарунок - доставити ці долоньки до наших Захисників, подарувати їм дитячу енергію та віру у нашу Перемогу.











Віримо, що складні часи виховають сильне майбутнє нашої нації. Вдячні усім хто захищає людей і наших дітей від російського терору. Робимо все аби у ці важкі часи діти отримали максимум любові та турботи. Сподіваємось що кожна дитина повернеться у свій дім радісна. Щоб у всіх дівчаток та хлопчиків було щасливе дитинство під мирним небом. Щоб вони безтурботно раділи літу, канікулам та життю.



Тримаємо стрій! Слава Україні!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux