Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Вінниччині за минулі вихідні поліцейські розшукали двох дівчат
Опубліковано 17 квітня 2023 року о 12:18

Завдяки злагодженій пошуковій роботі та допомозі громадян поліцейські розшукали двох мешканок Жмеринського та Вінницького районів 14 та 16 років, які днями залишили домівки та додому не повернулись. Дітей передали батькам неушкодженими. 

14 квітня до поліції звернулась жителька м. Жмеринка щодо зникнення 14-річної доньки. Жінка розповіла, що напередодні близько 8 години дівчинка залишила місце проживання та додому не повернулась. На зв’язок вона не виходила, телефон її був вимкнений.

На пошуки дівчинки був задіяний особовий склад Жмеринського районного відділу поліції та Вінницького районного управління поліції. Правоохоронці оперативно встановили маршрут руху неповнолітньої. 

Розшукувати дівчинку поліцейським допомагали також її рідні, знайомі та небайдужі громадяни. 

Як з’ясувалось, неповнолітня залишила свій телефон на території залізничного вокзалу в м. Жмеринка та поїхала до м. Вінниця, а звідти – в Хмельницьку область, де проживають її родичі. Там її й виявили в одному із нежилих будинків. Дівчинку працівники поліції повернули матері. 

15 квітня із заявою про зникнення 16-річної дівчинки до поліції звернувся батько дитини, житель Літинської територіальної громади. Чоловік повідомив, що донька напередодні пішла до своєї подруги та не повернулась. 

На пошуки зниклої залучили працівників Відділу поліції № 3 Вінницького райуправління поліції та сектору поліцейської діяльності № 1 цього ж підрозділу. Правоохоронці перевіряли закинуті будинки, вокзали, парки, лісопосадки, інші громадські місця, де могла знаходитись зникла школярка. Шукали дитину також за допомогою соціальних мереж.

Поліцейські з’ясували, що дівчинка може перебувати у Вінниці. Близько 19.00 школярку знайшли у одному із закладів громадського харчування в обласному центрі. Причину, чому пішла з дому, дівчинка не пояснила. 

З дівчатами та їх батьками поліцейські провели профілактичні бесіди, аби в подальшому уникнути подібних ситуацій. 

Шановні батьки, вкотре закликаємо вас! Пильнуйте своїх дітей за будь-яких обставин, щоб уникнути прикрих неприємностей. Спілкуйтесь із ними, створюйте довірливі відносини та пояснюйте їм правила безпечної поведінки.

Відділ комунікації поліції

Вінницької області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux