Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Вінниччині у двох територіальних громадах запрацювали 78-ма та 79-та поліцейські станції
Опубліковано 08 листопада 2022 року о 15:00

8 листопада на відкритті станцій у Вінницькій та Яришівській територіальних громадах взяли участь начальник Головного управління Нацполіції у Вінницькій області Іван Іщенко, голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, очільник міста Вінниця Сергій Моргунов, меценати та місцеві мешканці, які з нетерпінням очікували відкриття цього безпекового осередку.


Їх відкриття стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції Вінниччини, представників місцевої і обласної влади та благодійників. На кожній станції працюватиме один поліцейський офіцер. Вони забезпечуватимуть правопорядок в навколишніх селах. Загалом під їхньою опікою перебуватиме понад 11 тисяч місцевих мешканців.


78-ма поліцейська станція запрацювала у с. Гавришівка Вінницької територіальної громади. Відтепер тут буде безпечніше, бо до двох офіцерів які вже обслуговують території громади приєднався ще один шериф - капітан поліції Олександр Бойко. Він щоденно захищатиме права понад 5 тисяч людей.


Олександр Бойко на зв’язку з громадянами буквально цілодобово. Поліцейська станція, на якій нестиме службу правоохоронець, також оснащена всім необхідним для швидкого реагування на звернення громадян, забезпечення публічної безпеки й профілактики правопорушень на території обслуговування. Правоохоронець зможе оперативніше реагувати на виклики людей завдяки придбаній Національною поліцією автівці Renault Duster.


Станція знаходиться за адресою: с. Гавришівка, вул. Гагаріна, 20.


«Я вдячний всім, хто підтримує і допомагає нам створювати безпекові осередки, — зазначив начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко. — Безпека людей — понад усе! Особливо зараз, коли в країні війна. Ми максимально хочемо забезпечити поліцейський сервіс і присутність правоохоронців у всіх населених пунктах області. Адже пріоритет у нашій роботі — посилення превентивних заходів на території обслуговування, безперервність у забезпеченні безпеки і надання якісних поліцейських послуг місцевому населенню».


За підтримки місцевої влади 79-ту поліцейську станцію у Яришеві забезпечили всім необхідним. Місцевий шериф Сергій Опаряк має робочий кабінет з офісними меблями, оргтехнікою та кімнату відпочинку, а також службовий автомобіль Renault Duster, придбаний Національною поліцією.


Жителі 13 населених пунктів громади тепер знають, що вони завжди можуть звернутися за допомогою до свого шерифа, який працюватиме за адресою с. Яришів, вул. Головна, 19.


«Дякуємо кожному, хто долучився до створення поліцейської станції. Зокрема, представникам місцевої влади та обласної військової адміністрації. Ми будемо виконувати з честю та гідністю всі поліцейські функції», - зазначив очільник поліції Вінниччини Іван Іщенко.


За сприяння у впровадженні проєкту «Поліцейський офіцер громади» Подяки Головного управління отримали Вінницький міський голова Сергій Моргунов та голова Яришівської територіальної громади Олександр Кухарчук, а також ті, хто долучився до реалізації проєкту, а саме: Роман Фурман, Віктор Скоробогач, Олег Макушинський, Михайло Колесник, Віталій Бобрук, Олександр Тесля та Олександр Чумаченко.


Продовжуємо служити й захищати заради перемоги!


Відділ комунікації поліції


 Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux