Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Вінниччині розпочали роботу дві поліцейських станції, які обслуговуватимуть 25 населених пунктів
Опубліковано 02 листопада 2022 року о 15:15

Відсьогодні нові поліцейські офіси розпочали свою роботу у двох населених пунктах Вінницького району, а саме у селах Ільківка Агрономічної територіальної громади та Росоша Липовецької територіальної громади. Загалом в області облаштовано вже 74 таких станцій. 


У відкритті взяли участь начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, представники органів влади та місцевого самоврядування. 


Звертаючись до присутніх на заході місцевих мешканців та гостей очільник поліції Іван Іщенко, зазначив, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» - це приклад дієвої співпраці поліції й громади. Головний меседж проєкту «Я – тут щоб оберігати і захищати». 


- Поліцейський офіцер громади дбатиме про безпеку жителів населених пунктів, які він обслуговує, та разом з органами місцевого самоврядування працюватиме над створенням комфортного правового середовища, - підкреслив керівник поліції Вінниччини. 


25 населених пунктів, в яких проживає понад 22 тисячі громадян, обслуговуватимуть поліцейські офіцери громади, які працюватимуть на цих станціях.


Два капітани поліції Андрій Гончар та Дмитро Дзиганський надаватимуть поліцейські послуги мешканцям 6 населених пунктів Агрономічної територіальної громади, а майор поліції Віталій Швець й капітан поліції Дмитро Бондарчук цілодобово стежитимуть за правопорядком на території 19 населених пунктів Липовецької територіальної громади.  


Керівник поліції Вінниччини висловив слова вдячності головам територіальних громад Сергію Сітарському та Віктору Бичкову за плідну співпрацю з органами та підрозділами Національної поліції Вінниччини в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» та вручив їм подяки. 


Функціонування поліцейської станції у громаді – це важливий крок у налагодженні комунікації між жителями громад і поліцією, крім того, це невід’ємна складова процесу надання якісного поліцейського сервісу.


Поліцейські станції знаходяться за адресами: с. Ільківка, вул. Набережна, буд. 68 А та с. Росоша, вул. Грушевського, буд. 23.


Продовжуємо служити та захищати заради перемоги!


Відділ комунікації поліції

Вінницької області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux