Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Вінниччині у Теплицькій територіальній громаді запрацювала 51-ша поліцейська станція 
Опубліковано 22 серпня 2022 року о 16:00

Сьогодні, 22 серпня, розпочала роботу 51-ша поліцейська станція, на якій працюватимуть два поліцейські офіцери громади: Богдан Мирончик та Сергій Базалук.

На відкриття поліцейської станції у селищі міського типу Теплик з нетерпінням чекали місцеві мешканці. Це стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції і представників місцевої громади.

Тепер поліцейський офіцер завжди буде поруч та надасть допомогу тим, хто її потребуватиме. Загалом, на Вінниччині у рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» тепер працюватиме п'ятдесят одна станція.

У відкритті станції взяли участь начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, керівництво Теплицької поліції, голова Теплицької територіальної громади, представники влади та місцеві мешканці.

У Теплику та 8 найближчих населених пунктах віднині працюють поліцейські офіцери громади Богдан Мирончик та Сергій Базалук. Під опікою «шерифів» майже 12 тисяч людей, яким не потрібно їхати у відділення поліції зі своїми проблемами, адже вони мають змогу звертатись до поліцейського на місці.

«Безпека людей - понад усе! Особливо зараз, коли в країні війна. Ми думаємо про безпеку громадян, незалежно від місць їхнього проживання. Тепер у Теплицькій громаді є такий центр безпеки, куди завжди зможуть прийти люди. Я переконаний, що тут захистять їхні інтереси» - наголосив очільник поліції області Іван Іщенко.

Щиро вдячний громаді за підтримку наших ініціатив та участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади», - сказав Іван Іщенко, вручаючи Подяку Головного управління Національно поліції голові Теплицької територіальної громади Руслану Трамбовецькому. Такі ж Подяки за співпрацю вручено директорові «ТОВ Будіндустрія Т» Олександру Тарасюку та заступникові директора ПВКП «Пера» Денису Кравченку.

Офіцерам громади, які закінчили відповідне навчання та є досвідченими місцевими поліцейськими, Іван Іщенко побажав старанно виконувати свою нелегку роботу на новому місці. 

Поліцейська станція оснащена комп’ютерною технікою. А ще там створені всі умови для комфортного прийому громадян. Для наймолодших відвідувачів поліцейської станції є куточок із матеріалами для творчості та перегляду мультиків.

Станція знаходяться за адресою: Гайсинський район, смт. Теплик, вул. Незалежності, 52.

Продовжуємо служити та захищати людей заради спільної перемоги!

Відділ комунікації поліції
Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux