Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Гайсинщині у Дашівській територіальній громаді відкрили поліцейську станцію
Опубліковано 18 січня 2022 року о 11:10

Відкриття сорокової поліцейської станції  на Вінниччині  відбулось сьогодні, 18 січня, за участі керівника обласного главку поліції Івана Іщенка, голови облдержадміністрації Сергія Борзова та голови Вінницької обласної Ради Вячеслава Соколового в рамках реалізації  проєкту  «Поліцейський офіцер громади». Тут працюватимуть поліцейські офіцери громади, які успішно пройшли відповідну фахову підготовку.

Старший лейтенант поліції Дмитро Амелін разом з колегами обслуговуватимуть 24 населених пункти, на території яких проживає  майже 16  тисяч  громадян.

Основним їх завданням є забезпечення правопорядку на території обслуговування, запобігання вчиненню правопорушень та своєчасне реагування на звернення  громадян. 

Звертаючись до присутніх, очільник  поліції  Вінниччини  Іван Іщенко зазначив:

- Ми є лідерами в державі щодо впровадження  цього проєкту завдяки органам виконавчої влади,  місцевого самоврядування. Ми разом  прагнемо   стовідсотково забезпечити поліцейськими офіцерами усі територіальні громади.  Щоб кожен  мешканець області  відчував себе в безпеці. Тут  працюватимуть троє поліцейських офіцерів громад, які забезпечені усім необхідним для роботи.  Дашів є одним з перших населених пунктів, де встановлені 44 камери відеоспостереження з новими технологіями, які  інтегровані до системи відеоспостереження підрозділів Головного управління Нацполіції області. Іван Іщенко подякував  представникам  виконавчої влади, Голові Дашівської територіальної громади за співпрацю, підтримку  та допомогу в реалізації  цього проєкту.

В свою чергу Голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов зазначив, що  на Вінниччині найбільша кількість вже працюючих  станцій в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади».

- Важливо те, що поліцейський офіцер працюватиме  та проживатиме на території громади. Зауважу, що на сьогодні рівень довіри громадян до поліції в Україні досить високий. Тому, звертайтеся до офіцера громади, адже він - Ваш помічник. І найголовніше, щоб усі Ви, Ваші рідні та близькі почувалися у безпеці.

- Безпека та превенція – пріоритети, над якими громада активно попрацювала. Торік проєкт «Створення системи зовнішнього відеоспостереження на території Дашівської територіальної громади» став переможцем конкурсу обласної ради «Комфортні громади». Він успішно реалізований! В шести населених пунктах громади встановлено додатково 32 камери зовнішнього відеоспостереження, - сказав Вячеслав Соколовий. - Один проєкт доповнює інший.  Це чудово, адже вони мають спільну ціль – створення безпечного середовища в кожному населеному пункті.

Поліцейський офіс  розташований на першому поверсі адміністративного приміщення  Дашівської селищної ради по вулиці Горького, 9.

 

Відділ комунікації поліції
Вінницької області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux