Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За минулу добу поліцейські Вінниччини розкрили три крадіжки
Опубліковано 26 липня 2022 року о 12:00

Днями у Вінниці та двох районах області поліцейські розшукали зловмисників, які вчинили крадіжки. За усіма фактами розпочаті кримінальні провадження.

До Вінницького районного управління поліції повідомлення про крадіжку шкіряних сумок надійшло від адміністрації одного з магазинів обласного центру.  

Слідчо-оперативна група поліції, що прибула за викликом, задокументувала правопорушення. В ході розшукових заходів та переглянувши відео з камер спостереження, поліцейські оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 49–річний житель Літинської територіальної громади. Чоловік раніше судимий за майнові злочини й нещодавно звільнений з місць позбавлення волі. Зловмисник зізнався у скоєному. Крадене у нього не вилучено у зв’язку з реалізацією. Наразі правопорушник перевіряється на причетність до вчинення інших крадіжок.

Повідомлення про крадіжку велосипеда із під’їзду будинку в м. Немирів надійшло до Відділу поліції № 5 Вінницького районного управління поліції від місцевого жителя. В ході розшукових заходів поліцейські встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився 36-річний  мешканець Немирова. Як з’ясувалось, через незачинені двері він проник до під’їзду багатоквартирного будинку, звідки викрав велосипед, який у подальшому переховував у кущах біля нежилого помешкання. У вчиненому він зізнався. Велосипед повернуто власникові.  Правопорушник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові та ряд інших злочинів.  

Крадіжку мідного кабелю з електроопори зв’язку на території Вапнярської територіальної громади розкрили працівники Відділення поліції № 2 Тульчинського районного відділу поліції. Зловмисника, причетного до скоєного, поліцейські зупинили у смт Вапнярка під час патрулювання. Чоловік поводився підозріло. Під час перевірки у його рюкзаку правоохоронці виявили крадений мідний кабель. 25-річний правопорушник, житель Тульчинської територіальної громади раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.     

Слідством вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні злочинів.

За цими фактами проводиться розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років.

Відділ комунікації поліції
Вінницької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux