Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівника поліції Вінниччини Івана Іщенка обрали головою обласної організації ФСТ «Динамо»
Опубліковано 04 листопада 2020 року о 14:30

4 листопада відбулась позачергова звітно-виборча конференція Вінницької організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України На засіданні підбили підсумки роботи у 2019-2020 роках, обрали президію та  голову облорганізації, а також нагородили кращі колективи фізичної культури.


У заході взяв участь голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, заступник голови ГО ФСТ «Динамо України» Віктор Корж, очільники динамівських колективів області.
На початку конференції  перший заступник  голови обласного динамівського осередку Роман Венгер прозвітував про діяльність динамівців за 2019-2020 роки.


За його словами, у 2019 році були проведені чемпіонати ГО ФСТ «Динамо» з неолімпійських видів спорту за програмою комплексних змагань  «Динаміада-2019» серед колективів фізичної культури з гирьового спорту, легкоатлетичного кросу, кульової стрільби, боротьби самбо.
Лідерами змагань є колектив фізичної культури Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, який третій рік поспіль виборює 1 загальнокомандне місце. Серед кращих динамівців - працівники Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій, Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Вінницького вищого професійного училища департаменту поліції охорони та Управління служби безпеки.
Як зазначив заступник голови ФТС «Динамо України» Віктор Корж, на сьогодні динамівці є лідерами спортивних досягнень та  прекрасним прикладом для дітей, що займаються в юнацько-спортивних школах. Важливою ланкою динамівської роботи є популяризація фізичної культури та спорту серед дітей та молоді, особливо тих, які опинилися в складних життєвих обставинах і потребують підтримки.
Учасники звітно-виборчої конференції обрали головою  Громадської організації «Вінницька обласна організація ФСТ «Динамо України»   керівника поліції Вінниччини Івана Іщенка, який сам особисто активно займається спортом та на належному рівні забезпечує організацію спортивної підготовки особового складу  поліції.

Також було обрано 14 членів президії ВОО ФСТ «Динамо». Від ГУНП у Вінницькій області до складу президії увійшов заступник начальника Головного управління Національної поліції Олег Кашперук та начальник управління кадрового забезпечення Олександр Конєв.
Під час конференції роботу фізкультурно-спортивного організації "Динамо" визнано задовільною та визначено завдання щодо подальшого розвитку та   популяризації фізичної культури, спорту та олімпійського руху.  
Кращі колективи динамівців були відзначені цінними подарунками.

Відділ комунікації поліції
Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux