Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Барський дільничний офіцер поліції Олександр Надзіваний став «Людиною року-2018»
Опубліковано 01 жовтня 2018 року о 17:04

Старший лейтенант поліції переміг у номінації «Оборона. Правопорядок. Захист» місцевого конкурсу Барської міської ради «Людина року – 2018».
Цього року кращі спеціалісти м. Бар у різних сферах життєдіяльності змагалися у різноманітних номінаціях за право називатися «Людиною року 2018».

У номінації «Оборона. Правопорядок. Захист» перемогу здобув старший лейтенант поліції Олександр Надзіваний. 26-річний дільничний офіцер поліції завдяки своїй наполегливості, відповідальності, активній життєвій позиції має досягнення не лише на службі, а й у спорті – важкій атлетиці.
Дільничним офіцером Олександр Надзіваний став з першого дня, як прийшов на службу у правоохоронні органи. За 5 років роботи місцевого шерифа знають на дільниці, де мешкає 12 тисяч. Сьогодні дільничний обслуговує п’ять селищних рад, до яких входять 15 населених пунктів, три з них належать до Барської об’єднаної територіальної громади.
З дитинства Олександр захоплювався важкою атлетикою. Спробував себе у греко-римській боротьбі, волейболі, але перевагу надав штанзі. Саме у цьому виді спорту на районних, обласних та всеукраїнських змаганнях він здобув нагороди, медалі, кубки. Обрати шлях правоохоронця надихнув Олександра Надзіваного дідусь, який вже життя пропрацював оперативником карному розшуку жмеринської поліції. Онук захоплювався розповідями дідуся про поліцейські будні, затримання злочинців.
Щодня до дільничного офіцера надходить більше десятка скарг та заяв від громадян. Причини звернень найрізноманітніші: від потреби вгамувати сімейного дебошира, дрібних крадіжок до пограбувань. Часто люди викликають з питань, які взагалі не стосуються компетенції поліції.


Щотижня Олександр перевіряє людей, схильних до вчинення насилля у сім’ях, раніше судимих, наркозалежних, тих, хто з різних причин перебувають на обліках у поліції, відвідує сім’ї, які стоять на обліку як такі, що опинились у складних життєвих обставинах.
- Робота нелегка, але я звик. Попри те, що переважно спілкуюсь з людьми, які ведуть антисоціальний спосіб життя, зловживають алкоголем, я отримую задоволення, коли бачу результат своєї праці, - говорить дільничний. – Часу на родину майже не вистачає. Як тільки є вільна хвилина намагаюсь приділити її дружині та 4-річному сину.
З перемогою у конкурсі Олександра Надзіваного привітав голова Барської міської ради Артур Цицюрський і вручив диплом та відзнаку конкурсу.
Керівник Барського відділення поліції Олександр Колосюк побажав своєму колезі нових професійних досягнень.
- Мені дуже приємно, що мою роботу відзначили, адже я займаюся улюбленою справою. Знаю, що ніколи не можна зупинятися на досягненому, треба постійно рухатися вперед, - каже переможець номінації.

Відділ комунікації поліції
Вінницької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux