Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Юрій Педос відзначив поліцейських за проявлену мужність під час виконання службових обов’язків
Опубліковано 13 липня 2018 року о 14:26

Сьогодні, під час розширеної колегії за підсумками оперативно-службової діяльності ГУНП керівник Вінницької обласної поліції Юрій Педос передав нагороди Міністерства внутрішніх справ та подяку від Голови Національної поліції Василю Ткачу, який 8 липня у Бершаді під час затримання озброєного гранатою злочинця отримав вибухову травму та контузію. Також за підсумками роботи за перше півріччя керівник главку відзначив кращих поліцейських.


10 липня у Києві міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та Голова Нацполіції Сергій Князєв вручили поліцейським групи реагування патрульної поліції Бершадського відділу поліції, які затримали озброєного гранатою злочинця,  нагороди та позачергові спеціальні звання. Під час затримання зловмисник кинув гранату у поліцейських, у результаті чого один з правоохоронців – капітан поліції Василь Ткач,  отримав контузію та опинився у лікарні. Сьогодні, під час колегії постраждалому поліцейському Юрій Педос передав нагрудний знак МВС «За відвагу в службі» та наручний годинник МВС.  Також у порядку заохочення Василю Ткачу присвоєно достроково спеціальне звання майор поліції. 
- Ваш вчинок - це приклад для кожного поліцейського, приклад мужності, порядності, стійкості. Це не лише вчинок офіцера, а й справжнього чоловіка, - зазначив Юрій Педос.


За нагородами Василь Ткач, який зараз перебуває на лікуванні у вінницькій лікарні, прийшов у супроводі дружини Ірини, яка працює слідчим у бершадській поліції. Того дня, коли надійшов виклик, що на залізничному вокзалі зловмисник погрожує підірвати гранату, вона разом з чоловіком перебувала на службі, і бачила як він з колегами збирався на виїзд.
- Про те, що щось буде не так, я відчула одразу. Через деякий час сказали, що чоловік у лікарні, - розповідає дружина Ірина. – Дякуючи лікарям, друзям, рідним, колегам, керівництву, які нас підтримали, здоров’я чоловіка покращується, але попереду ще чекає реабілітація.   

 


Василь Ткач свій вчинок особливим не вважає. Каже, що свій вибір зробив 13 років назад, коли йшов працювати у правоохоронні органи, усвідомлюючи, що ця робота постійно пов’язана з небезпекою.

Також під час колегії Юрій Педос відзначив поліцейських, які, ризикуючи власним життям, рятують людей та затримують злочинців.   

За особистий внесок у забезпечення оперативно-службової діяльності Національної поліції Вінниччини Почесним знаком Української секції Міжнародної Поліцейської Асоціації «За вірність справі» нагороджено заступника начальника Головного управління – начальника кримінальної поліції  Олександра Цимбалюка.

 

Відомчу відзнаку МВС – медаль «Ветеран служби» та грошову винагороду отримав заступник начальника Бершадського відділу поліції Олександр Гилик. Також грошові винагороди отримали ще четверо працівників бершадської поліції, які затримали озброєною гранатою правопорушника.

Дев’ятеро поліцейських отримали медалі «15 років сумлінної служби», п’ятеро  – «Ветеран служби».    

Крім того, Юрій Педос привітав колег з присвоєнням чергових спеціальних звань та вручив погони.   

 

 


Відділ комунікації поліції
Вінницької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux