Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Черкасах поліція затримала озброєних зловмисників, яких розшукували за напад на патрульних (ОНОВЛЕНО, ДОДАНО ВІДЕО)
Опубліковано 14 березня 2019 року о 11:15

13 березня у Черкасах працівники поліції затримали двох зловмисників, яких розшукувала чотири доби вінницька поліція. Небезпечних пасажирів маршрутного таксі, інформація про розшук яких була розміщена у засобах масової інформації та соцмережах, упізнали громадяни та  повідомили в поліцію.

Нагадаємо, 8 березня на автодорозі Житомир - Могилів-Подільський неподалік с. Корделівка патрульні поліцейські за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Ауді». Під час поверхневого огляду у 24-річного водія поліцейські вилучили набої до бойової зброї. Під час перевірки поліцейськими пасажира, він раптово дістав зброю та почав у їх бік стріляти. Патрульні також застосували табельну вогнепальну зброю, але затримати зловмисників не вдалось.

Особи зловмисників поліцією були встановлені одразу та оголошені в загальноукраїнський розшук. З метою недопущення виїзду підозрюваних за межі країни їхні дані були надані прикордонній службі. Інформацію про розшук озброєних небезпечних правопорушників  розмістили в  центральних та регіональних засобах масової інформації, а також у соцмережах.

Під час огляду автомобіля, на якому пересувались правопорушники, поліцейські вилучили балаклави, відмички та інші речі, які свідчать про можливу причетність чоловіків до вчинення злочинів. На місці правопорушення біля автівки слідчі  вилучили гільзу до пістолета ТТ.

Як розповів начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрій Педос, завдяки пильності громадян, зловмисники були  затримані нашими колегами з Черкаської області.  60-річний затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство, шахрайства та підроблення документів.     

У квартирі, яку в Вінниці винаймали затримані, слідчі вилучили речові докази, які свідчать про їх підготовку та  причетність до вчинення протиправної діяльності. Наразі ця інформація  перевіряється в рамках відкритого кримінального провадження.               


Зловмисники затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, за що може загрожувати  довічне позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції
Вінницької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux