Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
18 областей України отримають свого шерифа: у Вінниці відбувся черговий випуск поліцейських офіцерів громад
Опубліковано 14 квітня 2023 року о 13:42

110 ПОГів із різних регіонів країни 2,5 місяці удосконалювали свої знання за міжнародними стандартами у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Тепер на закріплених за поліцейськими дільницями об’єднаних територіальних громад вони виконуватимуть свої службові обов’язки. 



Привітали випускників курсу із завершенням навчання  начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Ігор Бабич, ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко, начальник управління по взаємодії з громадами Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Майя Бреславська, начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко та викладацький колектив вишу.



Курс адаптований до потреб роботи поліцейських в умовах правового режиму воєнного стану та проходив за підтримки IСITAP - Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США. 



Протягом навчального процесу слухачі удосконалювали знання із загальноправових дисциплін, поліпшували навички керування автотранспортом, вивчали домедичну, тактико-спеціальну та вогневу підготовку.



Поліцейські офіцери із 18 областей нашої держави успішно завершили навчальний процес та отримали сертифікати.



- Вітаю вас з черговим етапом підготовки, попереду багато роботи, - звернувся до випускників Ігор Бабич. - Щиро вірю, що ви будете надійними партнерами для голів територіальних громад, депутатів, старостинського корпусу і кожного мешканця, який проживає у громаді. - Полковник поліції побажав офіцерам громад виправдати довіру населення до них.



«Вірю, що громади отримають своїх найкращих поліцейських, що ви будете їх підтримувати та зразково виконувати свої службові обов’язки. Будете працювати 24/7 і ваша мотивація не згасне", - звернулась до поліцейських начальник управління по взаємодії з громадами Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Майя Бреславська.



Очільник поліції Вінницької області Іван Іщенко наголосив на важливості роботи кожного поліцейського офіцера в громаді, та побажав з честю й гідністю виконувати свій обов’язок. 



Продовжуємо служити і захищати заради Перемоги! 




Відділ комунікації поліції

Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux