Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За минулу добу на Вінниччині у трьох ДТП одна людина загинула та двоє травмувались: поліцейські встановлюють обставини та причини аварій
Опубліковано 23 липня 2024 року о 15:41

Дорожньо-транспортні пригоди стались 22 липня у Немирівському районі та в містах Калинівка й Вінниця. За усіма фактами слідчі розпочали досудове розслідування.


Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилась близько 15 години поблизу села Гунька Немирівської територіальної громади.За попередньою інформацією слідства, 20-річний водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter не впорався з керуванням та зіткнувся з Chevrolet Niva, який стояв обабіч дороги, й допустив наїзд на водія, який виходив на проїжджу частину дороги із салону останнього авто.Внаслідок аварії 56-річний водій легковика отримав травми не сумісні із життям.



У водія вантажного авто відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.


За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.



Того ж дня у місті Калинівка, 47-річна водійка автомобіля Volkswagen Golf рухаючись у напрямку обласного центру не впоралась із керуванням та допустила наїзд на 76-річного велосипедиста, який виїхав на проїзну частину дороги.

Внаслідок ДТП водій двоколісного транспортного засобу отримав тілесні ушкодження та доставлений до лікарні.



У керманички легковика відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.


Ще одна аварія сталась в обласному центрі. Попередньо встановлено, що 38-річна водійка автомобіля Mazda виїхала на зустрічну смугу де зіткнулась із легковиком ВАЗ під керуванням 60-річного жителя Вінницького району. У результаті автопригоди керманич авто ВАЗ із травмами госпіталізований.


Жителька міста Вінниця освідувана, вона твереза.


Автомобілі поміщені на арештмайданчики.


За цими фактами проводяться досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Відділ комуніккації поліції

 Вінницької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux