Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві жительки Вінницького району
Опубліковано 08 вересня 2021 року о 15:27

7 вересня  на території Стрижавської  територіальної громади  під час застілля на ґрунті неприязних стосунків  місцевий мешканець  ножем вбив  свою знайому. Аби залишитись непокараним, зловмисник приховав сліди злочину – прибрав у помешканні, змив сліди крові та втік. Наразі  чоловік затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Повідомлення про тяжкий злочин до поліції надійшло вранці 7 вересня  від  мешканця  селища Стрижавка. Чоловік повідомив, що повернувшись з роботи, з нічної зміни,  він  у власному помешканні виявив мертвою свою  38 – річну співмешканку.

На місці злочину поліцейські встановили, що жінка померла насильницькою смертю в результаті проникаючого ножового поранення грудної клітини.

За інформацією слідства,  поліцейські провели ряд оперативних та розшукових заходів, здійснили подвірний обхід, опитали місцевих мешканців, проаналізували відео з камер спостереження і на підставі отриманої інформації та зібраних речових доказів встановили особу, причетну до вбивства жінки. Зловмисником виявився 42  - річний місцевий житель.

Попередньо встановлено, що потерпіла недавно переїхала в Стрижавку з іншої області. На вулиці вона познайомилась з підозрюваним та запросила  його в гості.  В цей час її співмешканця вдома не було.

Під час розпиття спиртних напоїв між жінкою та її гостем виникла сварка. Щоб припинити конфлікт, вона залишила чоловіка на кухні, а сама пішла у кімнату. Розлючений нетверезий зловмисник взяв ніж та вдарив ним потерпілу, яка вже спала, у груди. Аби приховати сліди злочину, він прибрав у кімнаті, помив ніж та  втік.

Знаряддя вбивства поліцейські вилучили у будинку потерпілої. Ніж зловмисник заховав у тумбочці.

Правопорушник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідством розпочато кримінальне провадження за  ч.1  ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

 

 Відділ комунікації поліції
Вінницькій області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux