Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція затримала чоловіка, який до смерті побив співмешканку та намагався приховати злочин
Опубліковано 28 квітня 2021 року о 11:40

Поліцейські протягом кількох годин встановили причетність до нанесення смертельних ушкоджень жінці її співмешканцем. Смерть потерпілої зловмисник намагався видати за природню, але речові докази, вилучені  поліцейськими під час огляду місця вчинення злочину та висновок судового медика засвідчили про інше. Підозрюваний, який має судимості за аналогічний злочин та крадіжки, знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.        
27 квітня близько 18.20 год. до Відділення поліції №1 Гайсинського районного управління поліції надійшло повідомлення, що у селі Костюківка Теплицької територіальної громади за місцем проживання раптово померла 56-річна місцева жителька. 


Слідчо-оперативній групі, яка прибула на місце події, нетверезий співмешканець потерпілої розповів, що він разом з жінкою розпивали спиртні напої, після чого зайнялись хатніми справами. Через деякий час співмешканці стало погано, і вона померла. 
Під час огляду лікарі на тілі потерпілої виявили численні синці та садна, а поліцейські, оглянувши місце події, вилучили одяг зі слідами крові. Підозри поліцейських щодо причетності до смерті жінки її співмешканцем підтвердив судово-медичний експерт, який встановив, потерпіла померла від розриву внутрішніх органів.


За словами начальника Відділення поліції №1 Гайсинського районного управління поліції Олександра Берчука, слідчим попередньо встановлено, що нетверезий зловмисник під час сварки наніс жінці тілесні ушкодження, несумісні з життям, після чого переодягнув її в чистий одяг, помив підлогу та пішов до старости села, розповісти про раптову смерть співмешканки.     
44-річний підозрюваний затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), та поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину на території іншої області та крадіжки. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу - взяття під варту. За такий злочин передбачено до 10 років ув'язнення.

Відділ комунікації поліції 
Вінницької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux