Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція затримала у Калинівці підозрюваного у нападі на двох жінок та побитті пенсіонера
Опубліковано 17 березня 2021 року о 11:39

Протягом години працівники поліції затримали нетверезого зловмисника, який 16 березня у вечірній час на вулиці м. Калинівка вчинив напад на двох місцевих мешканок. Одну з жінок зловмисник намагався зґвалтували. Літній батько потерпілої  кинувся на допомогу дочці та завадив зловмиснику вчинити злочин. Зловмисник побив пенсіонера та втік. Наразі 23-річний затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу.  
Близько 20.40 год. до поліції надійшло повідомлення від 41-річної жительки Калинівка про те, що на вулиці неподалік її домогосподарства на неї напав невідомий чоловік та намагався зґвалтувати. Молодик повалив жінку на землю та, погрожуючи розправою, змушував вступити з ним у статевий зв’язок. Батько заявниці, почувши крик, вибіг на вулицю та накинувся на зловмисника з кулаками, але той у відповідь наніс 75-річному пенсіонеру численні  тілесні ушкодження та втік.  


Майже за півгодини після вчинення цього злочину до поліції надходить ще одне повідомлення про напад невідомого чоловіка на жінку у під’їзді будинку. Сусіди допомогли потерпілій та викликали поліцію. 
За словами начальника Відділення поліції №1 Хмільницького районного відділу поліції  Володимира Олексюка, потерпілі жінки та свідки надали поліцейським однаковий опис зловмисника, що свідчило про те, що до обох нападів, вчинених у різних мікрорайонах міста, причетна одна й та сама особа. Орієнтування на розшук нападника надали усім мобільним та пішим екіпажам поліції. За годину на одній з вулиць міста поліцейські його затримали, а потерпілі жінки упізнали. Зловмисником виявися 23-річний мешканець одного з сіл району. Він  перебував у нетверезому стані. 
Правопорушник затриманий у процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру за трьома статтями кримінального кодексу: ч. ст.15, ч.1 ст. 152 ККУ (замах на зґвалтування), ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство), ч. 1 ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження) та обрання запобіжного заходу тримання під вартою. За такі злочини молодику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції 
Вінницької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux