Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Вінниці стартував ХХІ Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців
Опубліковано 09 травня 2018 року о 16:57

9 травня у Вінниці на площі Стуса відбулось урочисте відкриття ХХІ Чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців. У змаганнях беруть участь команди поліції охорони з п’яти областей. Впродовж трьох днів представники 26 команд з України, Румунії, Азербайджану, Молдови, Білорусії, Болгарії та Китаю змагатимуться у техніці надання невідкладної медичної допомоги VIP особі, прийомів фізичного захисту під час пішого супроводу, вогневій підготовці, тактиці захисного водіння автомобілем.

У змаганнях беруть участь військовослужбовці та представники майже всіх правоохоронних структур України, а також іноземні команди. Серед українських команд є одна жіноча. Її представниці - працівниці Управління державної охорони України.  Загалом у змаганнях беруть участь близько 150 учасників.

ХХІ Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців відкрив голова організаційного комітету змагань, голова Вінницької обласної державної адміністрації  Валерій Коровій.  
З відкриттям змагань учасників та вінничан привітав заступник начальника Управління держохорони України Олександр Іванчук:
- Вітаю присутніх з відкриттям Чемпіонату. Переважна більшість учасників українських команд – військовослужбовці та правоохоронці. Вони сьогодні захищають не тільки осіб, а й нашу державу. Бажаю усім міцного здоров’я, натхнення, а спортсменам перемоги.


Серед учасників змагань п’ять команд поліції охорони з Вінницької, Київської, Львівської, Чернівецької областей та м. Києва.


Як зазначив Радник голови Нацполіції, Президент федерації тілоохоронців України Сергій Будник, суддівство Чемпіонату здійснюватиме колегія суддів:
- Усі судді мають міжнародні, національні та перші категорії. Переможців визначатимуть за кількістю балів, набраних командами.  Команда-переможниця візьме участь у Чемпіонаті світу, який відбудеться у Грузії в вересні цього року.    

У перший день змагань команди демонстрували тактику відбиття нападу на охороняючу особу під час пішого супроводу та елементи рукопашного бою.

Відділ комунікації поліції
Вінницької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux